Bilbrand i Järfälla utvecklades till en mordutredning efter att en kropp hittats i bilens kupé

| 7 maj, 2020

Vid 15-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten till en bilbrand i Järfälla. Under släckningsarbetet upptäckte de att där var en kropp i fordonet. När de gjorde den upptäckten så larmade de efter polisen som anlände strax efteråt. Stockholmspolisens presstalesperson Ola Österling berättar att bilen stod mitt i Viksjö. Han berättar också att den döda personen hittades inne i kupén på bilen, och att personen inte på onsdagen var identifierad.

När polisen sökte på bilens registreringsnummer för att identifiera personen så visade det sig att den var falskregistrerad. Enligt uppgifter som SVT nyheter tagit del av så sprang flera okända personer från bilen i samband med att den började brinna. Polisen spärrade av platsen för teknisk undersökning och undersöker filmer från övervakningskameror för att se om de kan ge svar på frågor de har. Polisen har även hållit förhör med ett antal personer på platsen, men vad dessa förhör gett vill de inre yppa något om. Händelsen rubriceras som mord.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/misstankt-mord-i-jarfalla-kropp-hittad-i-brinnande-bil

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *