Två av mina favoriter som inte åldrats väl. Public service har blivit Nordkorea och vi tvingas gå att pynta för kalaset.

| 9 maj, 2020

Jag la upp en rapport för några dagar sedan om bland annat den rånvåg som råder i skrivande stund (närmre 50 rån på två veckor) men inte ett ljud om vågen i aktuellt. Jag skrev om allt våld som sker på gator och torg (närmre 50 fall av misshandel och bråk på två veckor) men inte ett ljud om våldsvågen i aktuellt. Jag skrev om den inbrottsvåg som råder men inte ett ljud om det i aktuellt. Jag skrev om alla som mördats sista veckorna men media slår inte direkt på stora trumman. Det gjorde man däremot när en migrant nere vid Greklands gräns blev skjuten i samband med att han försökte ta sig över. Vilken storm det blev i svensk media!

Bilbränder, våldtäkter, väpnade rån, bombdåd och förnedringsrån av svenska ungdomar tycks inte ha något större värde. Tidigare i år stod Ebba Busch Thor (KD) i kammaren och berättade att nationella bombskyddet har jämfört situationen i Malmö med hur det var i Norra Spanien under ETA:s värsta härjningar – samtidigt som SVT med sitt motbjudande försök till hjärntvätt rapporterar om att Malmö har den lägsta brottsligheten på 20 år.

 

Som att det inte skulle vara nog så rapporterar man även om att migranter räddar vår ekonomi vilket vem som helst (insatt eller inte) vet att så är inte fallet utan tvärtom – det kostar skjortan.

Vi har inte råd. Vi har aldrig haft råd.

Innan 2015 stod Sandviken och skröt med att man skulle tjäna 500 miljoner på mottagandet men verkligheten blev en annan – 60 miljoner back.

Man försökte lura i den naiva befolkningen att det var ingenjörer, läkare och högt utbildade människor som kom i horder till Sverige – men det visade också sig vara osanning. Det var tvärtom – lågutbildade analfabeter.

Nu i efterhand rapporterar Sveriges radio att det är svårt för utlänningar att få jobb i Sverige och förra året gick fortfarande 94 % på bidrag efter nästan fem år i Sverige.

För att summera det hela så är detta inget annat än fejknews och skall tas med en nypa salt. Media är regeringens förlängda arm – ett propagandaorgan – och har i uppdrag att hjärntvätta befolkningen för att man skall fortsätta rätta sig i ledet i tron om att regeringen har kontroll på läget.

Till sanningen hör så har regeringen tappat kontrollen för längesen och effekten av det ser vi idag ute på gator och torg.

Sverige är numera otryggt och vi kan tacka våra korrupta politiker för detta.

One day.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Två av mina favoriter som inte åldrats väl. Public service har blivit Nordkorea och vi tvingas gå att pynta för kalaset.

 1. Carl den 12

  Sverige är ett mycket sorgligt och tragiskt land av makthavares mörkläggning med ett hårt grepp om prestigen ihop med media som medlöpare.

  Calle kan bara berätta hur det ser ut i min stad, om hur bla den politiska, mediala, kulturella, företag och kriminella går in i olika subkulturer som önskar allt annat än gott.
  Har själv glidit runt i dessa olika kretsar som yngre och har avvikit pga att det saknas hjärta för sina medmänniskor.
  Dessa får näring utav det kaos som skapats utav senare års emigration och dom tänker bara på sin egna politiska agenda är den enda rätta, utan att se hur verkligheten verkligen ser ut.
  Och det som skaver och väcker mest obehag, är hur dom inte tänker på att deras egna barn får ta konsekvenserna som också ska ut och få en chans att röra sig fritt i samhället utan sina föräldrar.
  Många föräldrar kör ju oftast bil och har ingen aning om hur det egentligen är på bussar, vagnar, röra sig på gator och torg.
  Därför är det så extra lätt för dessa att påstå sig veta att otryggheten inte alls har ökat?

Kommentarer är stängda.