Två personer misshandlade vid Möllevångstorget under natten mot lördagen

| 9 maj, 2020

Visst är väl Sverige tryggt och säkert, eller hur?
Man känner det speciellt när man läser om att människor misshandlas, knivskärs eller mördas på öppen gata. En sådan händelse ägde rum vid Möllevångstorget i Malmö under natten mot lördagen, strax innan klockan ett på natten. Enligt uppgift ska det handla om en misshandel där två personer ska ha skadats och där en kniv eventuellt ska ha använts.

Ett vittne säger att den ena av de skadade låg på marken och fick hjälp av allmänheten när polisen och ambulans anlände. De skadade fördes till sjukhus. Enligt uppgift ska dock skadorna inte vara allvarliga. Polisen spärrade av området kring där misshandeln skedde, men redan vid två-tiden hävdes avspärrningen. Enligt polisen är ingen ännu gripen för brottet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/tva-skadade-efter-knivskarning-vid-mollevangstorget
https://www.expressen.se/kvallsposten/tva-till-sjukhus-efter-misshandel/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •