Varför undantas våldsvänstern?

Varför ser regeringen mellan fingrarna, när det kommer till vänsterextrema organisationer? Ett lagförslag håller på att arbetas fram som ska kriminalisera aktivit deltagande i våldsbejakande organisationer. Vänsterautonoma organisationer inkluderas inte, varför då?

Om du är en våldsbejakande organisation, oavsett om det handlar om NMR, AFA eller islamistiska organisationer, är de av samma skrot och korn. Problemet är att rödgröna i allmänhet och i synnerhet Stefan Löfven och regeringen ser mellan fingrarna på mycket av det våld AFA representerar. De tillhör ju det “goda” våldet.

Jag tror det är så här: Extremhögern är onda och ska därför bekämpas. Islamister är visserligen också onda men att nämna det för tydligt är att springa extremhögerns ärenden. Extremvänstern har ett “gott” syfte och ska därför inte bekämpas.

Det här faller tyvärr in i ett välkänt mönster där hot och våld accepteras, relativiseras och försvaras enbart därför att det kommer från vänsterextrema. De söta, snälla liven som är så goda och som bara vill försvara VÄRDEGRUNDEN.

Det enda rimliga är förstås att tvinga regeringen att ta av sig sina ideologiska skygglappar och se hela perspektivet. Självklart ska vänsterextrema inkluderas!

Våldsbejakande extremistmiljöer ska aldrig ursäktas eller försvaras. De som vill använda våld och hot som en legitim väg för att uppnå det de villl uppnå har inget med vår demokrati att göra. Oavsett om det rör sig om våldsbejakande islamister, nynazister eller vänsterextrema.

https://www.expressen.se/…/regeringen-maste-sluta-blunda-f…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Varför undantas våldsvänstern?

 1. Carl den 12

  Inget slår så hårt som VänsterVåld !!!

  Calle som saknar helt politisk koppling, sitter hellre och hänger med Högerextrema än med Vänsterextrema.
  Dom höger extrema har mer värdighet och sjunker inte lika lågt som vänster extrema.
  Det här är min personliga sanning utifrån min personliga erfarenhet och det är dags att vi visar dessa att nu räcker det.
  Vi Vägrar låta oss kuvas och skrämmas utav dessa !!!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *