FILM OM CORONAVIRUSET. 55-årig mamma plågades till döds på Falu Lasarett. Fick ingen plats på IVA eller syrgas.

Jag varnar för starka bilder men det finns ingen annan väg än att se vad det faktiskt innebär att inte få den hjälp som krävs. Alexandra Sjöstedt, dottern till kvinnan i filmen, har berättat för Jon Tallinger att hennes mamma inte får någon intensivvårdsplats trots att de finns, ej heller någon syrgasbehandling.

Vi behöver se vad det är FHM, Anders Tegnell och Lena Hallengren pratar om när de pratar om flockimmunitet. Vi behöver förstå att när Hallgren säger att smittan på äldreboenden delvis beror på brist kompetens försöker hon sparka nedåt mot dem som tar hand människor som kvävs till döds. Vi behöver förstå allvaret och att flockimmunitet innebär ett stort lidande och en massdöd av svaga och sjuka.

Alexandras mamma i filmen är 55 år.

Filmen ser ni här

Eller på Facebook här

Eller på YouTube


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “FILM OM CORONAVIRUSET. 55-årig mamma plågades till döds på Falu Lasarett. Fick ingen plats på IVA eller syrgas.

 1. Verner eriksson

  Alla svenska medborgare har rätt till Aukut sjukvård, oavsett ålder. Man får inte lämna en iba patient. Svensk sjukvård har högt anseende. Skattebetalare i Sverige.

  Svar
 2. ulf

  Det är i sanning en tårfylld makaber tillställning som spelas upp framför våra ögon.Med stor sorg bevittnar vi hur våra äldre anhöriga överges av en regering med knähundspartier,ministrar,Fhm,Msb osv osv.Sveriges gamla trotjänare reduceras och offras ,utrensas,till siffror i en dödsstatistik.Löfven och hans anhang kryper ned i sina hål och trycker,ingen kan känna ansvar,för man vet inte vad personligt ansvar är.Hallengren tycker att vi skall känna ” samhällsansvar”.Det är tamej fan helt groteskt.Alla dessa högavlönade ministrar och myndighetschefer som inte gjort ett piss av det son de är tillsatta att göra skall inte lägga skuld på världens mest skattetyngda befolkning !!! Vilka ynkryggar till människor,de har dessa döda på sina sketna samveten,kom inte med skitprat om samhällsansvar.Ta ert eget jä a ansvar nångång.
  Till Er alla som röstat fram dessa socialister under årtionden och nu rycker att Löfven med sina impotenta lydpartier och myndighetschefer gör ett bra jobb borde väl ändå vakna till ur röda S koman.Ni behöver inte fråga,detta är vad ni fick för skattepengarna.Politiker som räknar våra döda anhöriga ,sammanställer statistik,och sen sover gott om nätterna.
  Ansvar ? Samvete ? Kompetens ? Mod ? Inget existerar i en S värld,enbart makthunger och att aldrig ta ett enda ansvar för någonting.Ynkryggar.
  Alltmedan utrensningen fortgår …………….

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *