BITTE ASSARMO: Vaccin är allt annat än humbug

“Just nu pågår en diskussion i sociala medier om ett eventuellt coronavaccin, och om man alls ska vaccinera sig. Ett eventuellt vaccin mot covid-19 tas emot med misstro och tvivel redan innan det framställts. Efter svininfluensan, med flera hundra fall av narkolepsi som en mycket allvarlig biverkning, verkar det som om synen på vaccin börjar förändras – ibland så till den grad att vaccin till och med beskrivs som något skadligt. Och få tycks tänka på att de drygt fem miljoner svenskar som vaccinerade sig mot svininfluensan – utan att drabbas av biverkningar – sannolikt bidrog till att sjukdomen inte spreds mer än den gjorde.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •