INSÄNDARE. Ingela Högfeldt: Det var inte polisen som trodde att saft o bullar skulle få de kriminella att byta livsstil

Sverige kryllar av människor som med livet som insats står i frontzonen där det händer som mest och är som farligast.

Räddningspersonal såsom brandkår o ambulans, akut och Iva personal, idag även äldre o hemtjänstpersonal, polis och många många andra arbetsgrupper som får vårt land att rulla dag efter dag.

Vi hyllar dessa människor med både ? och de förtjänar varenda ett av dem, men…….har ni tänkt på hur mycket sk** polisen får i många inlägg om dem?

Senast idag har jag läst ett inlägg där polisen förklara att det är förknippat med klump i magen och ångest att ge sig in i utanförskaps och NoGo zonerna.
Om de inte tyckt detta så hade de inte varit mänskliga, eller hur?
Men så många Mr Duktig Svensk som spyr sin galla över att poliser har känslor får mig att fundera på hur det står till i huvudet på vissa människor!!

Att vara polis idag är inte attraktivt, de ska sörja för att vi alla är trygga, se till att buset håller sig lugnt, dokumentera allt underlag till åklagare för fällande domar, hålla gator o torg rena från både vapen o narkotika, hålla koll på bilister, ingå i samverkansgrupper med soc, migrationsverket och domstolarna, reda ut familjegräl, sörja för att barnen har det bra samt upprätthålla allmän lag o ordning enl Svea rikets lag.

De är få på varje enskild station per arbetspass och de ska sörja för stora areor inom många kommuner. De ska även hjälpa varandra om det krävs fler patruller än vad som finns tillgängligt på plats.

Varje dag möter de sjuka människor, skadade människor, barn som far illa, döda människor, hotfulla människor, suicidbenägna,sargade själar,ledsna människor, arga människor, psykiskt sjuka människor, galna människor, rädda människor, oberäkneliga människor med vapen i händerna och så många fler.

De arbetar under pressade situationer, till låga löner bakbundna av vad någons regerigering har gett dem arbetsverktyg dvs noll och ingenting.

De har handfängsle och batong som de får använda i princip när det krävs och om nöden verkligen kräver tårgas. Revolver och elpistol är det så många restriktioner på att det är som att skjuta prick med bakbundna händer.

Det som krävs för att vi ska få de poliser vi önskar i vårt land är att någons maktgalna regering ger dem rätt att utföra ett arbete som ger resultat!

Idag så måste polisen annonsera alla stora tillslag, ni hör ju själv hur snett det låter. De måste tala om var de har fartkontroller, när de gör planerade insatser, när de använder drönare, när de sätter upp kameror.
Spontant polisarbete är när de råkar snubbla över en kriminell eller när någon vågar att anmäla ett pågående brott.

Även poliser är människor med känslor, rädslor, familjer och vänner. De vill inte sluta sina liv i förtid för ett dåligt betalt arbete utan bra möjligheter att försvara sig.
En sten kastad av en idiot som träffar “rätt” en knuff som tar illa, ett skott från ett vapen, dödar även en polis.

Så snälla, det var inte polisen som kom på att man skulle bjuda de kriminella på pizza, de uppfann inte armbanden “rör inte min kompis” inte heller var det polisen som trodde att saft o bullar skulle få de kriminella att byta livsstil etc.

Det var Socialdemokraterna som kom på riktlinjerna, de endast arbetade efter, glöm aldrig det är ni söta!

Ingela Högfeldt


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “INSÄNDARE. Ingela Högfeldt: Det var inte polisen som trodde att saft o bullar skulle få de kriminella att byta livsstil

  1. Mr Black

    Men MP aktiva inom polisen får fritt spelrum att bedriva sin politik under tjänsten.

Kommentarer är stängda.