Varför har ni inte höjt kompetensen och skapat fler trygga jobb inom äldreomsorgen tidigare?

| 13 maj, 2020

Nej. Det har varit viktigare med annat. Oansvarig massinvandring som satt vårt samhälle i djup kris, plastpåseskatter, familjevecka och att fortsätta strössla pengar över Muslimska brödraskapet som tar en allt större plats i Sverige i skuggan av Corona-krisen. Brödraskapet som är en nätverksorganisation med rötter och ideologi fast förankrade i mötet mellan nazismen och islamismen på 1930-talet. https://ledarsidorna.se/…/muslimska-brodraskapet-for-dummi…/

Vilket skadligt parti ni är, må fler upptäcka det å det snaraste.

Ni sitter för tusan i regeringsställning, mandatperiod efter mandatperiod. Men det slår er först nu, efter ert största svek någonsin, att ni ska göra äldreomsorgen bättre!? Tror ni det kommer läka såren för alla de vars anhöriga i massor dör en kvävningsdöd på våra äldreboenden?

Vilket hyckleri av en regering som ägnar sig åt att överge äldre intill till döden! Ni borde veta hut! Men ni förväntar er hyllningar, tryggt förvissade om att de som inte hyllar er satsning kommer er svans att ta hand om i debatten. Tvi vale säger jag bara!

Ni borde skämmas för att ni tillåtit det hända att så många äldre skattebetalare ”måste” avlida på våra ”trygghetsboenden” innan ni överhuvudtaget insåg hur illa och eftersatt vården och omsorgen om de äldre skattebetalarna faktiskt är!

Bästa vore att höja kompetensen i regeringen men i så fall måste ni alla avgå. Det vore det enda rätta.

https://www.aftonbladet.se/…/vi-ar-overens–sa-ska-aldreoms…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •