117 nya dödsfall idag, ska vi ha flockimmunitet eller rädda liv?

| 15 maj, 2020

Flockimmunitet är en farlig och orealistisk coronastrategi som Tegnell, Wold och Folkhälsomyndigheten både stödjer och backar ifrån. Nej vi vill inte uppnå flockimmunitet, men det är enda sättet att uppnå immunitet. Ungefär så låter det.

Tänk om vi från början hade ägnat all tid och våra resurser åt att rädda liv istället för att låta människor dö. En dag kommer det kommer det finns vaccin och adekvata behandlingar. Den dagen kommer anhöriga till avlidna ifrågasätta varför man inte ansträngde sig för att hålla människor vid liv.

Tegnell gör just inget mer just nu än att uppdaterar hur många som dött. 117 nya dödsfall idag. Och vi som mottar informationen kan inget annat än att likt en förskrämd åskådarskara bara titta på och hoppas på att inte själva insjukna.

Hur högt vi än skriker och ropar lyssnar inte makten. Och som vi skriker och ropar om syrgas åt alla, munskydd och visir på alla äldreboenden och mycket mer.

https://www.expressen.se/…/sa-manga-har-dott-i-coronavirus…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: