Paolo Roberto förklarar sig på twitter

“När jag är som lyckligast i livet så lyckas jag alltid spaka undan benen på mig själv. Nu är jag tyvärr här igen och den här gången finns det ingen förlåtelse… För att krossa sig själv är en lång process. Som kräver total hängivenhet.

Det betyder att du behöver gå emot 100% av vad du står för. Det betyder att du måste förlora varje gnutta av hopp. Det betyder att du måste strunta i all typ av moral du någonsin stått för. Det betyder att du förlorar all kärlek du någonsin känt. Det betyder att du varit illojal mot alla du varit lojal mot. Det betyder att du är ingen och mycket mindre än så. Jag är helt enkelt en parasit som ska utrotas! Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig! Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i mina själ.”

https://twitter.com/paolorobert…/status/1261137530206015489…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Paolo Roberto förklarar sig på twitter

 1. Carl den 12

  Hej Paolo !
  Så rakt och starkt utav dig att vara man och stå för vad du gjort för handlingar.
  Och här får du stå med hela skammen själv, när du borde ha en hel armé utav män som kommer undan bakom dig.
  Den som köper sex är oftast man, har förhållande och barn, så du är inte unik på något vis.
  Du har gjort det som så många kommer undan med och du kan välja och vara med och förändra och förbättra, om ditt hjärta är med dig.
  Själv så har jag gjort ett val att leva ensam i celibat som kvinna pga att jag inte kan ha respekt för någon som sitter och porrsurfar och besöker prostituerade.

  PS Men, så finns det en man som sticker ut som heter Matt Johnson, som gjorde ett besök hos en prostituerad och skrev en låt om hur verklighetsfrånvändande det är.
  Här önskar jag att ni som inte blir tagna på bar gärning tar till er och lär er istället för har skadeglädje, att är det värt att utsätta sig själv och sina nära och kära för denna förmjukelse ???
  Och NEJ, ni gör inte en prostituerad en tjänst genom att köpa hennes kropp, själ och tid för att ytterligare förnedra henne ännu mer än hon redan har blivit.
  Har man en gång mött en prostituerad och hört hennes berättelse och historia, så finns det bara ondska rakt igenom.
  Allt denna fina tjej fick gå igenom och utstå som, hot, våld, rån, förnedring och alla dessa sk män som önskade att hon spelade död.
  Sex är ingen rättighet och kvinnor har ingen som helst skyldighet att leverera det vilket pengar är inblandat eller ej.
  Så sluta att konsumera porr, den ger er allt annat än en rättvis bild utav hur det ser ut och ska vara, på riktigt.
  Det finns så mycket annan bra litteratur att läsa, som stimulerar fantasin och utvecklar den sexuella intelligensen istället.
  För, se porren handlar bara om att äga, förnedra och utöva sin makt över en annan person som lider och använder yrket för att på så vis kontrollera övergrepp som den prostituerade och porraktrisen inte kunde göra som barn eller tonåring.
  Porren är en mörk kraft, som bara förstör allt som ska vara fint och vackert mellan två människor.
  Ska vi som sexuella varelser någonsin kunna mötas, så måste det här få ett stopp nu.
  Det här handlar inte om ett enskilt fall, det här är en struktur och ett enormt samhällsproblem som ska gemensamt bekämpas oavsett var vi står.
  För om vi tolererar det här, står våra barn på tur?

  All min omtanke går till Paolos nära och kära❤

 2. Sandra

  Du tycks klumpa ihop all porr till en massa vilket inte är så konstigt eftersom du har en föreställd bild av hur du tror att porr är. Om du syftar på våldsporr då håller jag med dig, men det är trots allt bara en liten del av all porr! Porren har utvecklats rejält sen 90-talet och idag finns det väldigt mycket att välja bland där kvinnan på intet sätt blir förnedrad utan där fokus snarare ligger på henne!

Kommentarer är stängda.