Priset, 30 000 döda?

”Äntligen börjar Lisa Brouwers grupp på @Folkhalsomynd leverera hyfsat rimliga siffror: risken att dö i #COVID19 om man infekteras med SARS-CoV-2 bedöms nu till 0.6%. Det betyder att priset för #flockimmunitet i Sverige är ca 30 000 döda. #svpol #svmed

https://twitter.com/bjornsing/status/1261351165511360512…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Priset, 30 000 döda?

 1. ulf

  Hur länge skall denna makabra mardröm pågå där äldre svenskar offras med regeringens välsignelse.Finns ingen värdighet och känsla kvar i svenska politiker…..man offrar svenska äldre anhöriga utan att ens känna det minsta i sina ruttna samveten.Tycker Löfven och hans avskyvärda S anhängare i myndigheter och regering att vi hanterar detta på anständigt sätt ? Sverige framstår som en regim som offrar sin egen befolkning och ingen reagerar i en opposition som är medskyldig…….
  Det är helt samvetslöst och en fullständigt iskall hantering man känner en vanmakt för det som pågår……..
  Sverige skall inte kritisera andra regimer för hur den egna befolkningen behandlas utan Löfven o co kan se sig själva i spegeln…..
  Helt sanslöst att ingen tar ansvar för den utrensning som pågår !
  jag vet att man inte får säga detta men oavsett så är det den verkliga sanningen om än obekväm för samvetsron.En S politiker är sannolikt helt okänslig för detta men jag känner outsäglig sorg i samvetet.Kommer inte att vika ner mig i den dagliga dödsstatistik som verkar vara nån slags ursäkt från ansvariga,aldrig.
  Stå upp Ni som fortfarande känner Ert samvete.

 2. Carl den 12

  Politikers likgiltighet är hjärtskärande mot våra äldre som vi alla har att tacka för att vi hade ett gott land att leva i, en gång i tiden.

  Calle önskar inte er politiker och övriga ansvariga något ont, trots eran passivitet gällande hur våra äldre offras.
  Ni har haft så lång tid på er att visa att vi ursprungliga svenskar, som har betalt för allt som innefattar vårat land sociala sk välfärd har ett människovärde.
  Men, vi har blivit helt förda bakom ljuset och fått betala för kriminella och nya svenskar som inte önskar bidra och vara en del utav vårat samhälle.
  Men, jag önskar bara att ni kunde ta och försvinna och inte återvända till brottsplatsen, så vi kan få in nytt fräscht folk som önskar Moder Swea gott.
  Det spelar ingen roll vad ni än gör, ni har kört allt förtroende i bott och svikit era medborgare?

Kommentarer är stängda.