Twitterstorm om sexköp

Det är svårt att förstå att ens någon riskerar familj, karriär och rykte för att köpa sex. Det är olagligt och det borde helt enkelt stanna där av den anledningen.

Vissa ifrågasätter varför en frivillig transaktion och överenskommelse mellan två vuxna människor är olaglig. Andra säger att kvinnorna och männen som säljer sex utnyttjas av cyniska sexköpare.

Min personliga åsikt är att det är en farlig och osund värld med många offer. Som kvinna tänker jag på flickorna, kvinnorna, pojkarna och männen som används och utnyttjas sexuellt. Vem stöttar dem? Finns någon i deras närhet som ser på dem som människor och inte som köttstycken?

Och vad gäller trafficking är det något som måste stoppas. Det finns saker man helt enkelt inte kan acceptera. Trafficking är ett. Ett annat är barnpornografi. Att handel med barn och kvinnor är stor global verksamhet omfattande också vårt land, beror just på sexköparna.

https://www.aftonbladet.se/a/XgV02o


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Twitterstorm om sexköp

 1. Nikolay

  I landet där våldtäkterna står som spön i backen, morden börjar likna dödstalen i krigförande länder och beredskapen mot pandemier är lika med noll, begriper jag inte hur man öht kan ägna resurser åt att gripa vuxna människor för att de har sex… Hål i huvudet landet.

 2. Carl den 12

  Det är samma kryp av individer och prostituerade blir även misshandlade, förnedrade, våldtagna och sexköpare kommer lätt undan utan att hon fått betalt och utnyttjar sitt övertag att hon inte heller kan polisanmäla.
  Och dom har inte sex med varandra !!!
  Hon får inte ut någonting utav att bli förnedrad utav en sk människa som ser henne som ett stycke han äger för stunden.

  Calle önskar att ni porrskadade individer kunde gå utanför eran box och se att ingen drömmer som barn om att arbeta varken som prostituerad eller inom porrindustrin.
  Ingen önskar att deras dotter eller son går in i den mörka världen?

Kommentarer är stängda.