Vi kan inte acceptera Sveriges höga dödstal som något oundvikligt

| 16 maj, 2020

”I våra grannländer har de fått smittan under kontroll och börjat öppna upp samhället utan någon dramatisk ökning av smittade eller döda. Igår gick Sverige upp i topp med högsta antal döda i Covid-19 per capita och dag, analyserat med 7 dagars rullande medelvärde.”

Det här är inget annat än helt oacceptabelt. Någonstans måste det stoppa. Har etablissemanget verkligen blivit så avtrubbade att de accepterar höga dödstal som något oundvikligt, och stillatigande står och lyssnar till Anders Tegnell, då han säger att han är ledsen över att så många äldre dött.

Vadå ledsen! Oroande uppgifter från flera länder rapporterar om allvarliga symptom hos barn som först ”uppträder 4-6 veckor efter insjuknande i SARS-Cov-2 viruset och flera barn har dött.” Den här vecka har tre fall rapporterats i Sverige- kanske det land som tillåter mest smittspridning bland barn. Vilka konsekvenser kommer det att få, massdöd bland barn?

”WHO fortsätter att varna för en strategi som bygger på flockimmunitet. ”Den här idén att länder som inte gjort så mycket för att hindra smittspridningen och inte bryr sig om att man förlorar några äldre på vägen är ett väldigt, väldigt farligt tillvägagångssätt”, poängterar Michael Ryan, ansvarig för krishantering vid WHO. Varför lyssnar inte Sveriges regering på WHO? Svenskarna borde inte låta sig blir förda bakom ljuset. Att vara okritisk i det här läget är mycket farligt. Vi måste skydda vår befolkning bättre”

https://www.gp.se/…/vi-f%C3%A5r-inte-bli-avtrubbade-av-sver…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •