Vänstern tror på ”kännbara” straff ibland, men bara ibland

Linda Snecker skriver på twitter:

Observera den TOTALA tystnaden angående sexköp från Moderaterna och Forrsell. Partiet, som alltid ropar på högre straff, förutom vid sexköp. Då går moderata företrädare ut och ryggdunkar torsken

Observera den TOTALA tystnaden angående utländska män som våldtar i grupp eller halshugger sin flickvän.

“Kriminella blir ju inte mindre brottsliga för att dom sitter i fängelse, precis som sjuka inte blir mindre sjuka för att dom är på sjukhus” är nog en vanlig tanke hos Snecker.

Vänsterpartiet vill även avskaffa livstidsstraffet som man anser är ”omodernt, inhumant och ineffektivt”. Dessutom är det dyrt då det kostar en miljon per år att hålla en person inlåst.

Linda Snecker har också kritiserat M för att inte satsa på socialtjänsten för att kunna omhänderta de IS-krigare som kommer tillbaka. Till skillnad från M och många andra, som anser att personer som deltagit i en vedervärdig terrorsekt ska ställas inför rätta, bakom lås bom i väntan på utvisning.

Men det tycker inte Snecker. Hon tycker istället att att de ska integreras i Sverige. Hon ville avskaffa alla fängelsestraff kortare än ett år – även vill detsamma för återfallsförbrytare.

Snecker tror inte att tryggheten ökar med längre straff. Brottslingar mår bäst av enligt henne att få vård. Det är hennes lösning för att människor som för fruktar sina liv när de lämnar hemmet. Hon har inte sett någon koppling mellan hårdare tag och mindre kriminalitet över huvud taget. Det sambandet finns inte.

Snecker säger ofta att Sverige har länge varit ett land med lägre kriminalitet än många andra länder. Och det inte beror längre straff. Det har däremot kopplingen med vårt stark välfärdssamhälle haft.

Snecker vill att vi har en kriminalpolitik och ett förtroende för ”släpp-fångarna-loss-attityd”. Men inte om det handlar om vita män som köper sex. De ställas till inför, betala för sina brott, och de ska underkasta sig stränga de påföljder som blir.

Vänsterpartiets politiker är alltså väldigt tuffa mot sexköpare inte mot andra. De tar upp striden för sexköp men bryr sig föga mot den som misshandlats, våldtagits eller fått halsen avskuren. De tror på ”kännbara” straff ibland, men bara ibland.

https://twitter.com/lindasnecker/status/1262268976865988608…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Vänstern tror på ”kännbara” straff ibland, men bara ibland

 1. Carl den 12

  Drogliberal som Vänsterns folk oftast är, har allt att förlora på att motverka prostitution och nyanlända barn, pojkar, män eller vad man nu ska kalla dom.
  Att inte ta in flera ensamkommande springpojkar in i landet, är som att gömma napp och snuttefilt för en V-drogpotta.

  Calle hade som knarkspanandes polis börjat med att kartlägga V för att komma åt droghandeln.
  När det gäller dessa sexköpare, så är det nog tyvärr alla typer av folk och fä, enligt den information jag har tagit del utav.
  Men, allt hänger ihop med droger, prostitution, vapenhandel och övrig kriminalitet från A-Ö i den undre, övre världen och allt däremellan.

 2. Anders

  Vad gör dessa hatiska politiker med samhället .
  Inget bra så vitt jag förstår . Just Snecker visar att hatiska feminister är en del av problemet och inte en del av lösningen.

Kommentarer är stängda.