Fruktansvärt illa sagt av Löfven

Fungerat? Vad exakt är det som fungerat eller Sverige har gjort rätt? Degenererade uttalande. Att bara ha mage tala i positiva ordalag kring den största överdödligheten i mannaminne är inte bara cyniskt, det är omoraliskt. Ett sådant monument svek att det inte går att sätta ord på.

Om Sveriges strategi fungerat hade vi från första början inte fått in smittan i äldrevården. Nu fick vi det. Varför: Jo någonstans på vägen bestämdes att smittspridning fick ske med FHM goda minne samtidigt som vården för äldre coronasjuka drogs in.

Varför är det ingen som ryter ifrån till Löfven. Han pratar om hur rätt vi gjort och om hur starkt vårt samhälle är. Överdödligheten bland äldre visar exakt vad för slags samhälle vi är. Om det inte vore för alla hjältar inom äldreomsorgen och sjukvården skulle det vara långt mycket värre. Och det har banne mig inget Löfven med att göra.

För Guds skull. Behöll Löfven i radioskugga. Han gör bara ont värre.

https://www.expressen.se/…/lofven-strategin-for-corona-har…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Fruktansvärt illa sagt av Löfven

 1. Carl den 12

  Finns inget värre än folk som har läst i någon självhjälps bok, om att man alltid ska vara positiv !!!
  Att vara positiv i det här kloakvaskande helvetet rent ut sagt, vi alla mer eller mindre sitter i skiten i vore idioti.
  Säger mer om människor som uttalar sig och hur det är ställt med deras empati inför dom som drabbas och deras anhöriga💔
  Och, nej man ska så klart inte alltid vara negativ heller.
  Men, vara realist i ett allvarligt läge kan väl aldrig vara fel och att visa omtanke och respekt inför sina medmänniskor.
  Sedan undrar jag hur många som har blivit mördade och avrättade i landet utav kriminella, under tiden som Corona började fram tills nu ???

  Calle tycker att det var på tiden att ni sk förtroendevalda politiker tog fram och dammade av den svenska flaggan.
  Det var ju inte en dag för tidigt eller försent och att det skulle behövas kräva ett dödligt virus, för att ni önskar påminna oss medborgare att vi fortfarande lever och bor i ett “enat” land.
  Fast att vi befinner oss så långt ifrån det folkhem man kan komma som byggdes upp en gång av tidigare generationer politiker och folk, som kunde var stolta över våran välfärd och känna oss som en del utav något meningsfullt.

  Men, nu ska vi inte gråta över spild mjölk och bli alltför nostalgiska, även om det är sorgligt med allt och alla som gått förlorat.
  Att vi skulle kunna göra en resa tillbaka i tiden skulle bara vara en utopi, men det finns väl någonting mellan fd svunna folkhemmet och landet Sharige❓❓❓

Kommentarer är stängda.