Tino Sanandaji: Idag smög Folkhälsomyndigheten igenom en bomb om sitt fiasko, utan att journalister reagerade. Märkte ni det?

Media och övriga hejarklackens centrala argument är att Stockholm är nära flockimmunitet. Artiklar från förra månaden sen:

TV4 om Jan Albert: ”Experten: 40 procent kan ha haft smittan i Stockholm”

Aftonbladet: ”En tredjedel av stockholmarna har haft corona…Det hävdar matematikprofessorn Tom Britton. Han får stöd av statsepidemiolog Anders Tegnell”

Aftonbladet citerar kort därefter Johan Giesecke: ”50 procent av stockholmarna kommer att ha haft covid-19 inom en månad…nu har ungefär 30 procent av stockholmarna haft den”

Sveriges USA-ambassadör sa det som ett faktum till världspressen: ”About 30% of people in Stockholm have reached a level of immunity,” Karin Ulrika Olofsdotter told NPR. “We could reach herd immunity in the capital as early as next month”

Även efter rättelse hävdade FHM att 26 procent av stockholmare var smittade i slutet av april, och avfärdade siffror från som Spanien som visade lägre siffror. Idag fick vi snabbt de mytomspunna antikroppstestarna om smittade. Svaret var inte 40, 30 eller ens 26 procent, utan…7,4 procent!

Vi har offrat över tusen liv för ett fåtal immuna, men är inte nära flockimmunintet. Deras ursäkt är att man ska lägga på två veckor för antikroppar att bildas, men bara idioter tror att ett par veckor gör att 7,4 blir 26. Det visar att WHO hade rätt, Folkhälsomyndighetens kontroversiella modell om Covid-19 baseras på vetenskapligt inkorrekta antaganden.

En viktig fråga är om utrikesdepartmentet göra en rättelse. Det vore skadligt för Sveriges anseende om våra diplomater ser sin uppgift att skydda Sverigebilden genom att sprida påhitt om medicinska frågor, som kan riskera liv i andra länder.

Gissningsvis kommer utländsk media att skriva om detta bomb innan svensk media.

Tino Sanandaji på Facebook 


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Tino Sanandaji: Idag smög Folkhälsomyndigheten igenom en bomb om sitt fiasko, utan att journalister reagerade. Märkte ni det?

  1. peter kostin

    Det som känns mest är väl att omkring 4000 människor fått sätta livet till . Efter 2000 döda borde Löfvén sagt till Tegnell “Vad är det ni gör? Varför dör människor? Varför får vi inte fram skyddsmateriel?” Men Löfvén är för svag som ledare därför får FMH och ytterst Tegnell styra Sveriges pajaskonster i att försöka göra något som ingen vet om det fungerar. Vi har nu 400 döda/miljon innevånare, ska det få fortsätta så här eller ska Löfvén ta tag i taktpinnen och visa vem som bestämmer? Kanske om dödstalen når 8000 eller 10000, vem vet, inte ens Bomersvik vet vad som ska göras, eller kanske vill dom inget göra. Jag säger inte att det är så, men det kan vara så

  2. Jan Tomas Petersson

    En fungerande modell för att undvika ekonomiska förluster för stunden. På sikt kommer denna agenda kosta landet 10 ggr mer. Man slapade en lögn, kanlade ut den via msm och fick de lojala att leverera. På kort sikt har man sparat kansle 1000 miljarder på lång sikt kommer man föröora 10 ggr mer för mam glömde räkna alla imateriella värden som nu gått förlorade. Tanken på människoliv har aödrig existerat som annat än helt nödvändiga offer tyvärr ???

Kommentarer är stängda.