3008: Nyhetskompositioner

| 21 maj, 2020

Robertoaffären visar främst skribenternas skrivarlust. Instängda i corona har det varit svårt att ta ut stegen och låta den indignerade basstämman ljuda. Saken har fortsatt dag efter dag och är alltså ett exempel på en riktigt användbar nyhet. Innehållet är tämligen ointressant men det spelar mindre roll. Som en MacGuffin, i centrum strålar tomheten.

Emellanåt bidrar jag själv, i all blygsamhet, till nyhetsflödet. I år blir RH-projektet 13 år och det lär fortsätta ett bra tag till. Ingen dager synes än, som det heter i visan. Den som vill fräscha upp bekantskapen med detta långvariga projekt kan lyssna på SR dokumentär på söndag den 24 maj eller redan i morgon då den sänds som podd.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *