Svensk media – domare och pöbel

Bild: Pixabay

Apropå Paolo Roberto. Svensk medias drev mot Roberto saknar proportioner. Det är närmast en offentlig avrättning runt vilken folk samlas för sitt egna höga nöjes skull. Det är bara den faktiska skampålen med en fastbunden Roberto som saknas. Runt vilken pöbeln kan samlas för att uttrycka sin avsky, slå och spotta på Roberto.

Jag försvarar honom inte. Sexköp är olagligt och ska så vara enligt min mening. Men när är nog, nog? Roberto har erkänt. Han ställde sig vid skampålen fullt medveten om att han skulle förlora allt. Och så har han gjort. I det finns inga gränser. ICA gjorde en stor affär av att ta avstånd genom att sluta sälja hans varor. Fler har följt i deras spår.

När är nog, nog? Vi har sett drev som slutat i självmord. När är media nöjda? Finns det någon gräns för hur långt ner i dyn man kan driva en enskild människa? Robertos straff är inte medias sak att utdela.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Svensk media – domare och pöbel

 1. Carl den 12

  Håller med, hur länge ska det malas och tuggas om honom ?
  Va inte så oroliga, han kommer inte undan och till skillnad ifrån många andra män, som nekar in i förbannelsen.
  Det är ju för att han retat upp feminister, som borde ägna all sin tid åt till att belysa vad dessa sk killar och män, som utsätter tjejer och kvinnor för i grupp, ang vilka är dom och varför❓❓❓
  Men, där har vi bla V och FI svaga punkt, något som är rejält känsligt för att nämnas?

  Calle är också någon slags feminist, men har plockat ut dom centrala delarna, istället för att lägga det på någon Bolibompa nivå som gör att få kan följa med.
  PS Och självklart så ska vi alla gemensamt arbeta för att få bort alla dessa sexuella övergrepp, om det så gäller ensamma förövare eller i grupp som ger sig på tjejer, sexindustrin och prostitution ❗❗❗
  Men, jaga gärna nya torskar istället, den här torsken har vi ju redan fångat in.
  Och hans nära, kära och familj ska inte behöva lida mer för hans kändisskap och hans machoattityd.

 2. Dan Astrom

  Har det inte med “förnedrings TV” att göra?! Förr var TV ett underhållsorgan och sände roliga och trevliga program. Nu mer är det förnedring, utslagning, smutskastning och offentliga date-program när det inte är någon “kändis” som står och lagar mat.
  Ett perfekt påverkansorgan för att skapa uthängningar. Snart utbildas väl barnen via TV att ange sina föräldrars politiska åsikter så att AFA kan hälsa på och korrigera åsikterna.

Kommentarer är stängda.