20-årig kvinna utsatt för kidnappningsförsök i Piteå.

| 22 maj, 2020

Våldshandlingarna fortsätter runt om i Sverige, och Sverige blir bara tryggare och säkrare.
Vid 20-tiden under torsdagskvällen så utsattes en joggande kvinna i 20-årsåldern för ett kidnappningsförsök. Set skedde i Bergsviken i Piteå då en för henne okänd man försökte dra in henne i bagageutrymmet på en bil. Polisen är förtegen om händelsen, de säger bara att de ska under natten fortsätta att utreda händelsen som de rubricerar som försök till människorov.
För övrigt skriver RLC-Befäl Michael Liljenberg endast på sin hemsida att de gripit en man som är misstänkt för brottet. Han kommer att förhöras under natten och därefter kommer jouråklagare besluta ifall mannen kommer att anhållas eller friges.
Vad utredningen gett och vad som mer skett under natten är okänt i dagsläget.

https://www.expressen.se/nyheter/kidnappningsforsok-mot-kvinna/?fbclid=IwAR0ghPCw8wIIqtlj2FArDojxFL9GHOsqhxEEzy2Ayun3TmyWSwdoxAd7OQc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •