Blodig man med stickskador funnen i Spånga i nordvästra Stockholm, polisen utreder mordförsök

| 22 maj, 2020

Knivskärningarna och stickvåldet fortsätter utan en tanke på pandemin som pågår, utan en tanke på att sjukvården är ytterst ansträngd. Vid 21-tiden under torsdagskvällen hittades en blodig man med stickskador i Spånga i nordvästra Stockholm. Mannen ska ha hittats utomhus och ska enligt polisen vara allvarligt skadad. Mannen fördes i ambulans till sjukhus. Hur hans skadeläge är har inte rapporterats, likaså om han varit vid medvetande och talbar när han hittades. Polisen har startat en förundersökning om mordförsök i ärendet men ännu på fredagsmorgonen finns ingen misstänkt eller gripen för knivstickningen.
Vakthavande befäl vid Stockholmspolisen Fredrik Andersson säger: “Vi bedriver förundersökning på vanligt vis. Vi gör en teknisk undersökning, håller förhör och säkrar beslag. Just nu är det tre, fyra patruller och tekniker på platsen.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-hittad-blodig-i-stockholm-misstankt-mordforsok?fbclid=IwAR01Sqt27Vv3qV2ygNIBLo0OUKfRkbGLaapsV7J3Wa4IyqHwoPxjuGX8nAg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •