Elisabet Höglund: 88 procent av de avlidna i covid-19 var 70 år eller äldre. Hur har då Stefan Löfven mage att påstå att den svenska coronastrategin har fungerat bra?

| 22 maj, 2020

Stefan Löfven
Bild: pressbild/flickr.

Statsminister Stefan Löfven tycker att den svenska coronastrategin ”har fungerat”. Det förklarade han i en intervju i Sydsvenska Dagbladet igår, onsdag. När jag läste intervjun trodde jag att jag drömde. Hur kan Sveriges statsminister påstå att den svenska strategin har fungerat när ingen annan tycker så? Det är häpnadsväckande.

Elisabeth Höglund

Läs på hennes blogg


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Elisabet Höglund: 88 procent av de avlidna i covid-19 var 70 år eller äldre. Hur har då Stefan Löfven mage att påstå att den svenska coronastrategin har fungerat bra?

 1. ulf

  Det är inte bara ett häpnadsväckande uttalande av Löfven utan ett tecken på en oändlig dumhet………

  1. Maria lax

   Bor i Skåne här har vi 1% som är reg smittade Att vänta på 40-50% för att uppnå flockimmunitet lär ta tid Under tiden får vi 70+are o fungerar som kanonmat Har inte hört något om vad dom har för delmål eller slutmål Att påbörja en strategi måste väl ha möjlighet till variation Detta kan ju inte bara att vänta och hela tiden Standardsvaren “Får återkomma efter utvärdering”då återstår fortfarande frågan Vad vill dom uppnå?Hur långt ifrån målet är vi? Att som Löven tycka att detta går bra och sedan be oss vara lojala går inte hand i hand Både människor och ekonomi går under

 2. Eva

  Det är rena folkmorden dom håller på med, och du får åka hemifrån 1-2 timmar men hämta hem semesterfirarna som fått PUt med flyg går bra, och dom går rakt in i landet utan tester, så han håller på med dödshlälp på det svenska folket, men jag kan också säga, det är den mest avskyvärda regering igenom mina 68 år, önskar denna regering absolut inget gott, när man sätter utom födda framför sitt eget folk, då har det gått långt, vi har en domstol som tydligen är bara sossar, för inga utvisningar av kriminella även grova brott, det är rena hånet mot offren, och en Lövin med 2,3 % styr Stefan Löfven, nej makten framför allt,

Kommentarer är stängda.