Jon Tallinger, Specialist i allmänmedicin: Vi ska leva med oss själva för lång tid framöver

Jag hade ett samtal med journalisten som gjorde första reportaget baserat på mina uppgifter i Kroatien.

Hon har haft riktigt tufft också. “Liberaler” nere i Kroatien dyrkar Tegnell och har kört ett drev mot henne att tidningen hon arbetar på skulle ha betalat mig en enorm summa pengar för att “smutskasta” Tegnell.

Mitt motiv skulle då ha varit (enl dem) enorma rikedomar. Tidningens motiv att motverka Tegnells gospel. Tegnells flockimmunitet och att bara låta de svaga dö kvävningsdöden.

Lite chockad efter samtalet. Att samma obehagliga krafter lurar under ytan även där. Redo att gripa initiativet.

Tyvärr är ju dessa krafter inkoorporerade i den Svenska samhällsmodellen som det ser ut nu.

Där politiker, myndigheter, media och faktiskt även majoritetsbefolkningen står bakom “Tegnell-modellen” för hantering av det vi kallar vårt samhälle.

Problemet går djupare. Det handlar om vem vi lyssnar på. Det handlar om vem vi litar på. Det handlar om vem vi vill vara.

Personligen tar jag avstånd från Löfvens nyfunna flagviftande nationalism. Jag kan inte tänka på något annat nu än vad som händer när en socialist helt plötsligt sätter sig framför två svenska flaggor med en svensk flagga på kavajen. Sätt ihop orden. Gör matten.

Löfvens nationalistiska socialism är det han bespottat i åratal. Nu är det han som står där. Och är. Det han varnat för. Och hans parti. Som sviker människovärdet. Som iskallt låter våra äldre gå ett vidrigt öde till mötes i tusental. Allt under ett mässande av statistik. Allt medan siffror kyligt presenteras. Så kliniskt. Så kirurgiskt. Så omänskligt.

Nu behöver vi se. Vi behöver se vad som finns framför våra ögon. Alla tillsammans i hela Sverige behöver se vad som händer och säga stopp. Med en gemensam röst.

Vi behöver stanna upp nu och börja om från början. Göra om och göra rätt. Inte bara för våra svaga i samhället utan för vår egen skull. Vi behöver alla en väg ur detta där vi kan leva med oss själva.

Vi ska leva med oss själva för lång tid framöver. Tänk på det.

/Jon Tallinger, Specialist i allmänmedicin på Facebook 


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jon Tallinger, Specialist i allmänmedicin: Vi ska leva med oss själva för lång tid framöver

 1. ulf

  När regering,media,myndigheter och även stor del av befolkningen hyllar den makabra sorgliga föreställning som vi alla ser inser man att Sverige sannolikt har uppnått flockdumhet.
  Den sk regering och katastrof till statsminister med anhang som vi har uppnådde flockdumhet långt före övriga.Befolkningen ,främst de äldre,är oviktig endast makten betyder något för en socialist.
  Grannländerna har insett detta för länge sedan.

Kommentarer är stängda.