När fanorna bleknar

“Vänster-internationalens stora festdag första maj, fick i år ställas in. Det blev inga sedvanliga tåg med röda fanor, plakat, allsång och slagord, där de traditionen trogen demonstrerade mot (s)in egen förda politik.

De vänsterextremister som inte fick ge utlopp för sina känslor på gator och torg detta år, tog dock tillfället i akt att trakassera och vandalisera sina meningsmotståndares hem och egendom.
Detta drabbade i första hand det moderata finansborgarrådet i Stockholm Irene Svenonius och den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali, som enligt sitt eget Twitterkonto inte längre kan äga en bil av rädsla för sabotage: “På grund av att revolutionär kommunistisk ungdom tycker att det är så kul att sabotera min bil så måste jag sälja den, en Volkswagen Golf GTI, den är helt nylackad, servad oftare än rekommenderat”.
Dessa dåd har utförts av AFA, antifascistisk aktion och Revolutionär kommunistisk ungdom, så kallade “demokrater” på vänstersidan som brukar traska på första maj och få stöd av samhället att bedriva sin verksamhet.”

Läs i Inblick


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •