25-årig man gripen misstänkt för mordförsök vid Hässelby gårds tunnelbanestation.

| 23 maj, 2020

Tryggheten och säkerheten bara växer i Sverige, eller hur?
Speciellt när man läser rubriker som att det under natten till lördagen varit ett mordförsök vid Hässelby gårds tunnelbanestation i Stockholm. Enligt polisen så ska en man i 40-årsåldern fått allvarliga skador när han attackerades med någon form av stickvapen utanför tunnelbanestationen. Polisen fick larmet strax innan halv ett-tiden på natten och när polispatrullen och ambulansen anlände till Hässelby gårds tunnelbanestation så fördes den skadade mannen till sjukhus med ambulans.

Dock kan man säga att polisen i detta fallet arbetade fort med att få tag på gärningspersonen. För under natten kunde de gripa en man i 25-årsåldern, och detta var tack vare polis med god lokalkännedom säger polisens presstalesperson Ola Österling. Den 25-åriga mannen sitter nu gripen misstänks för mordförsök.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/mordforsok-vid-tunnelbanestation-i-stockholm?fbclid=IwAR1fiMjlOVX7aPcNEwRKAntQ_imld4kBJg_Y0bZodD7j5XK8HONFkvMv3cU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •