Christopher Jarnvall, NB Nyhetsbyrån: De avskyr oss – och fruktar oss!

| 23 maj, 2020

“Härom dagen blev vi kallade ”högerextrem media” (citat från ”liberal” landsortsmedia). Vi blev rätt arga, eftersom vi skriver nyheter, ogillar ytterligheter och i ledarna definitivt försöker hålla oss borta från extrema uppfattningar om saker och ting – både till höger och vänster. Så vi kontaktade redaktören ifråga. Vederbörande backade direkt. 

Det hade blivit fel, meddelades oss. Och den politiska redaktören lovade att korrigera saken. Jo, fel hade det ju definitivt blivit. Men var det ändå inte en avsikt från nyhetsmediet att försöka misskreditera en uppstickande konkurrent? Det får vi väl aldrig veta, men vi har väl våra misstankar…”

Christopher Jarnvall

Läs vidare på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Christopher Jarnvall, NB Nyhetsbyrån: De avskyr oss – och fruktar oss!

 1. ulf

  Positivt ändå att man märker att fler o fler sett hur systemmedia förvränger verkligheten och därför övergår till alt källor.
  Praktexemplet på propaganda som snedvrider verkligheten är väl SVT / SR.
  All systemmedia tror tydligen att man kan omforma vår verklighet till någon slags idealnivå som om alla problem i samhället då försvann !! Det är väl det Öststatsarv som de bevisligen bär med sig…..??

Kommentarer är stängda.