15-årig flicka i Halmstad misshandlad av gäng med flickor

| 24 maj, 2020

Vid 21-tiden i lördags så misshandlades en 15-årig flicka svårt i området Gamletull i centrala Halmstad. Enligt uppgift ska misshandeln utförts av ett gäng med andra flickor. 15-åringen ska först blivit nedknuffad på marken för att därefter fått ta emot sparkar och slag mot huvudet, halsen och magen. På polisens hemsida skriver de att flickan har på smärtor i magen, huvudet och på halsen. På grund av dessa smärtor kör polisen henne till sjukhuset i Halmstad. Polisen har också upprättat en anmälan om misshandel men ännu på söndagsmorgonen skriver de inte om där finns någon misstänkt eller gripen för misshandeln.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flicka-i-15-arsaldern-misshandlad-i-halmstad-/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb&fbclid=IwAR1a839aFPQeseugNhQ18TM9anBlZJ4sLnmZrmrsKe8p8YOFr7YFwQtWeXU