FILM OM FLOCKIMMUNTET: Internet glömmer aldrig, Anders Tegnell och Johan Giesecke

| 25 maj, 2020

Fin sammanställning av både Anders Tegnell och Johan Giesecke när dom talar om Sverige skulle uppnå en flockimmunitet och att det var målet. Senaste testerna av Stockholm visade att ca 7% hade antikroppar medans dom båda hade gissat på siffror mellan 40-50%.

Internet glömmer aldrig, Anders Tegnell och Johan Giesecke. Glöm inte det!

Insänt av: Marcus Wallin

Källa: Marcus Carlsson

Tack till Faktafabriken


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “FILM OM FLOCKIMMUNTET: Internet glömmer aldrig, Anders Tegnell och Johan Giesecke

  1. Patrik Axelson

    En haverikommission kommer att granska covid-19 – haveriet i Sverige. Svarta lådan är hittad och innehåller alla uttalanden från piloterna som gjorts från starten i januari. Även kurvor på smittans spridning och dödsfall finns registrerade. Innan haverikommissionen har kommit med sin rapport spekuleras det i att kraschen beror på den mänskliga faktorn. Det har även framkommit spekulationer om att den kontroll som skall ske före start inte har utförts i enlighet med gällande rutiner, brister i form av materiel och vårdplatser har inte åtgärdats före start.
    Piloternas bakgrund och utbildning kommer att kontrolleras liksom deras förehavande före kraschen. Några av de nu aktuella piloterna har medverkat vid en tidigare krasch som resulterade i 433 svåra sjukdomsfall (narkolepsi), det skall sägas att den valda färdvägen, vid det tillfället, kan ha räddat kanske ett hundratal liv.
    Haverikommissionen beräknas starta sitt arbete när haveriet är fullbordad vilket kan ske först efter nästa val senhösten 2022..

Kommentarer är stängda.