INSÄNDARE. Denny Karlsson: Jag vädjar till politiska partier, näringsliv men främst till befolkningen att orka göra motstånd nu

| 25 maj, 2020

Regeringen förstår inte andra länders reaktioner (Gäller både Corona strategi och Grov kriminalitet). Regeringen tycks heller inte förstå den svenska medborgarens vilja och önskemål. Konsekvenserna är redan nu ödesdigra, våra grannländer vill inte ta i oss med tång, vilket är fullt förståeligt och mkt sunt.

Tacka våra grannländer som liksom de flesta i Sverige vill för evigt göra oss av med ” godhetsregeringens”  totala fullständiga vansinne. Inte nog med det, så kommer vi alla få lida ekonomiskt, då Sverigebilden i andra länder är och kommer förbli ” helt sjuk” Det blir helt enkelt mkt besvärligt att idka handel med andra länder.

Jag säger inte vår regering, jag säger Sveriges regering som leder och har redan lett oss in i en nationell katastrof läge liksom nu också till ett internationellt katastrof läge. Jag ber samtliga av er som läser detta, försöka påverka de 30% som nu tycks stödja Löven, de 2,5 % som fortfarande stödjer MP och de ca 7% som stödjer C att inse vart denna regering håller på att göra med Sverige.

Tro mig, det är ett maktberoende S parti med Indoktrinerade medlemmar vi har att göra med. Dom tror på ngn slags godhet, men resultatet blir det totalt motsatta. Jag anser att det vi nu bevittnar i svensk politik,  är den värsta farsot som Sverige någonsin sedan Gustav Vasas dagar upplevt. Det är på riktigt otäckt alarmerande!

Försök visa era vänner, familj, anhöriga, arbetskamrater vad som händer runt oss. Peka på den sanslösa brottsligheten och peka på äldrevården för att bara ge några ex. Bli amatörvalarbetare. Man måste inte propagera för vilket parti dom skall rösta på! Det viktigaste är att ta röster ifrån dom Som driver Sverige till ett icke önskvärt land. En mandatperiod till med Sossar i spetsen kommer förinta Sverige för evigt. Nu har de god hjälp av mitt lilla speciella hatobjekt MP som driver den mest Sverigefientliga politik vi skådat. Dom är helt enkelt totalt verklighetsfrånvända.

Tyvärr äger vänstern media och Public service. Den osanna, förvanskade och förljugna bilden fortsätter att kablas ut till befolkningen varje dag. Hjälp dom öppna sina ögon, tillsammans kan vi påverka. Sossarnas opinions uppgång kan enbart härledas till rädsla, osäkerhet, vånda under pågående Corona pandemi. De var uträknade tidigare och verkligheten kommer smygande varje dag.

De finns ca 20% som Alltid kommer rösta på S. Dom går inte att rubba, ens om Gud fader kommer ner på jorden. Men de 10% skall vi ut och ta. Jag gör det här för mina barnbarn skull. Sossarna lyckades aldrig hjärntvätta mig, för jag är en fri människa, vill tänka själv, ta mina egna beslut och jag har och tagit konsekvenser för mina bra saker och dåliga saker.

Socialisterna har bakbundit svenska befolkningen, tagit beslut åt oss, tagit de mesta av våra pengar, tagit bort allt ansvar, speciellt för de som skall ta ansvar. Dom äger samhällsstrukturen och har för länge sedan ett maktberoende som är en sjukdom.

Dom har för länge sedan glömt att det är väljarna som bestämmer, men sytt ihop ett lagligt mandat, som sakta förintar Sverige som land och nation. Deras intresse har varit En global socialistisk värld, där svenskar är underordnade, förminskade. Den svenska själen har de utarmat till gagn för bland annat en dogmatisk religon, som i sin natur är oförsonlig mot andra, och innehåller rent djävulska tentakler.

Detta medger de inte, utan den är givetvis också underordnad deras vision. Vad dom inte ser är att dessa individer inte sympatiserar med den visionen, de sympatiserar bara med Sossarnas livslånga försörjningsstöd.

Vi som lever nu, har framtiden på våra axlar. Vi skall inte drivas av hat, vi skall drivas av att behålla Sverige såsom vi vill ha det, av sunt förnuft, och vi kan inte under några omständigheter acceptera en minoritet som för varje dag som går fortsätter att ödelägga vårt land. Genom en som alla vet helt absurd migrationspolitik, ett vettlöst slöseri  och ett mer eller mindre diktatoriskt styre.

Vår opposition är kraftlös och saknar visioner, de saknar den styrka att inse att ett samarbete är den enda vägen för att bryta ett 60-70 årigt  total dominans från ett enda socialistisk parti. Det är en gigantisk uppgift, det är mentala spärrar som måste brytas, det är stora jobbiga förändringar  som väntas. Det är ett totalt paragdim skifte i Sverige som är nödvändigt.

Vi måste måste skaka av oss den olidligt tunga, röda och blöta Socialistiska filten som vilar över Sveriges befolkning. Den förtär oss och kväver oss likt farsoten Covid 19. Men den är mkt värre, för den kväver frihet att fatta egna beslut, den kväver glädje och framtidshopp. Den förminskar våra liv och stärker statens S makt över det svenska samhället.

Det går att göra Sverige bra, det innebär inte att girigheten skall råda, inte heller som idag ett folk som försörjer sig på bidrag. Ansvar och konsekvenser måste råda tillsammans med sunt förnuft. Idag har vi 10 % muslimer i landet, om 20 år är det 30% och det är inte tagit ur luften. De är lika mkt värda som alla är, men det är inte förenligt med en demokratisk utveckling, inte med frihet, jämlikhet och broderskap. Det är inte förenligt mellan jämlikhet mellan kön och vi vill inte backa tiden i Sverige. Vi vägrar fortsatt våldsutveckling, mord och våldtäkter inte bara på unga kvinnor, det pågår en våldtäkt på hela landet.

Jag vädjar till politiska partier, näringsliv men främst till befolkningen att orka göra motstånd nu. Risken är överhängande att det snart är försent. Till opinionen säger jag bara, skriv om era partiböcker och förenas i ett gemensamt motstånd mot Godhetsdiktatorerna som ödelägger vårt land. Nu!

Denny Karlsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “INSÄNDARE. Denny Karlsson: Jag vädjar till politiska partier, näringsliv men främst till befolkningen att orka göra motstånd nu

 1. Carl den 12

  Sverige har blivit en sådan där djävul till granne, man vill undvika och flytta så långt bort ifrån det bara går.
  Sossarna har blivit en lång och otäck svart skugga som ödelägger vårat fd land, som täcks upp av sina sedan forna glansdagar.

  Calle undrar hur länge ska dessa genomrötna risiga rosor stå där utan att göra en enda människa glad, i ett sedan långt tillbaka svunnet och förlorat folkhem.
  Har vi svenskar blivit så trötta och uppgivna att vi inte orkar tro på det nya och fräscha.
  Att hålla kvar i det gamla, är inte rätt väg att gå och den socialdemokratiska drömmen är bara att släppa, då dessa har ingen som helst avsikt att sprida det enda minsta hopp om förändring till det bättre.
  Att det ska vara så förbaskat svårt att inse, att vi har passerat den gränsen om och om igen för längesedan?
  Och vem fan är jag då, som uttalar mig ???
  En utav alla dessa generationer utav barn barnbarns barnbarns osv, utav just dom riktiga socialdemokrater, så långt tillbaka man faktiskt kan komma.
  Då dessa önskade bygga upp landet, istället för dagens politiker som raserar allt som mina politiska förfäder önskade sitt folk och land att få leva i och ha det bara gott?
  PS Man kan avsätta politiker och även ledare, det har hänt förut i Sveriges historia och det kan ske igen.
  Det är vår enda chans………………………………………………….

Kommentarer är stängda.