Jenny Sonesson om M-politikern som nu kallar sitt bordellbesök ett misstag

Hans Forsberg (M) kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka

Forsberg (M) skriver en kommentar i pressmeddelandet: “Efter det som hänt har jag inte längre förtroende i partiet och är beredd att ta konsekvenserna. Jag är väldigt ångerfull, men beredd att stå för mitt misstag.”

Vadå misstag? Hur kan Moderaterna låta honom välja ordet *misstag* i ett pressmeddelanden från partiet? Misstag förminskar gärningen som är brott enligt lag. Som att han råkade kliva på ett bananskal och gled in i bordellen i Örgryte där han sedan föll över en prostituerad kvinna från Östeuropa i dessa covid-19 tider med påbjuden social distansering.

Jenny Sonesson på Facebook

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: