Mordförsök i Rågsved i Stockholm, man attackerad med machete och morakniv.

| 25 maj, 2020

Så har det ännu en gång skett en händelse som slagit hål på bubblan om att Sverige bara blir tryggare och säkrare. Detta efter att det under gårdagskvällen pågick en stor polisinsats i Rågsved i Stockholm. Det efter att det vid 21-tiden skett ett mordförsök i stadsdelen. Enligt Mats Eriksson vid Stockholmspolisen så ska en man ådragit sig stickskador och förts till sjukhus. Enligt samma källa ska gärningspersonen använt sig av både en morakniv och en machete vid dådet. Polisen säger att offret fått allvarliga skador mot bröstet vid dådet.

Ännu vid 23-tiden på söndagskvällen var polisen kvar på platsen i Rågsved för att utreda knivskärningen. Enligt källa till Aftonbladet ska knivskärningen filmats av övervakningskameror och det är något som polisen ska titta in på säger Mats Eriksson. Men om övervakningsfilmerna gett något resultat är fortfarande okänt. Enligt polisen ska de i alla fall ha gripit den misstänkta gärningspersonen i en bil en bit från brottsplatsen. De säger dock inte om personen i fråga är anhållen eller häktad för brottet.

https://www.aftonbladet.se/a/WbE3Bk