Uppdatering om den misstänkta bomben i Upplands-Bro, Kungsängen

| 27 maj, 2020

Uppdatering av den misstänkta bomben i Upplands-Bro, Kungsängen: Enligt uppgift har den misstänkta bomben undersökts av bombrobot men att polisen inte kunde avgöra om det är en bomb eller ett ofarligt föremål. Efter att bomben upptäcktes så har polisen evakuerat boende i en fastighet i närheten medan övriga boende i närområdet uppmanats via VMA att hålla sig inomhus. Ett stort område kring kommunhuset har spärrats av och Kungsängens station har också stängts av och inga tåg stannar på denna, de har ersatts med busstrafik för närvarande. Men trots uppmaningen att hålla sig från platsen så har många nyfikna samlats utanför avspärrningarna. Polisen har i nuläget öppnat en förundersökning om grovt olaga hot, men det kan ändras ifall den misstänkta bomben är levande eller inte.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/18-bilar-skadade-i-brand-i-natt
https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-misstankt-foremal-vid-kommunhus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *