Forza Staffanstorp!

Det handlar om vad som är rätt och när man vet vad som är rätt och fel. Bra Christian Sonesson! Tyvärr har du inte media med dig, men du och Staffanstorp har alternativa medier med er. ProjektSanning har 500 000 läsare per månad på Nyhetssidan, tillsammans med Facebook och twitter når vi idag miljontals läsare.

Christian Sonesson på Facebook:

“Mycket glädjande! Staffanstorps kommun vinner i Kammarrätten som upphäver förvaltningsrättens beslut! Den i media mycket uppmärksammade frågan om Staffanstorps kommun hade fortsatt ansvar för en nyanländ familj även efter det att etableringstiden gått ut är nu avgjord.

Staffanstorps kommun gjorde alltså rätt som nekade familjen bistånd. Malmö stad lär väl förfäras och kräva lagändring eftersom de förlorade. Domen i kammarrätten blir troligen mycket uppmärksammad runt om i Sverige där olika kommuner träter om ansvaret.

Media har sedan start stått på Malmös sida.
Sydsvenskan har gjort flera artiklar om saken och närmast hyllat Malmö för att staden under tiden som saken prövades tagit ansvar för familjen. Malmö har alltså enligt lag inte gjort mer än sin skyldighet. Att Malmö avvisade familjens begäran om hjälp och hävdade att det var Staffanstorps var alltså fel från början. Kommer Sydsvenskan att agera det förhållningssättet? Troligen inte.

Forza Staffanstorp!”


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Forza Staffanstorp!

  1. ulf

    Intelligens och sunt förnuft övervinner dårskap och idioti….

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *