INSÄNDARE. Mats Aberg: Sverigebilden framför allt!

Ja, Sverigebilden framför allting annat såsom sanningen, verkligheten, pandemier, misslyckanden och katastrofer. Ingenting alls får stå i vägen för den humanistiska och moraliska stormaktens parad genom världen. Kejsaren har aldrig haft finare kläder och anledningar att med pompa och ståt fara över världen, samt slå andra länder i huvudet, eftersom Sverige gör allting rätt och alla andra länder gör allting fel!

Sverige är bäst och överlägset alla andra länder, det vet vi med säkerhet eftersom det basuneras ut dagligen av våra medier och av våra fantastiska ledare, som vi dyrkar genom t-shirts, affischer och sånger. Allting är bäst och mest jämställt i Sverige som är världens samvete, några dubiösa tidigare samarbeten till trots. Vår tesla-ekonomi är världens bästa, trots att vår valuta faller som en sten och vi är ensamma om att ha en feministisk regering, samt bland världens högsta antal våldtäkter! Vi har även bäst coronastrategi, om det går att bortse från att vi har ett av världens högsta dödstal per capita…

Kanhända det aldrig varit mera tydligt hur perverterad Sveriges självbild är nu under coronapandemin, med tvärsäkra uttalanden och prognoser som alltid visat sig vara fel. Med återkommande dikter om utplanande kurvor som tyvärr ständigt pekar uppåt och med trevande försök att få svenskarna att bortse ifrån antalet döda som sägs ”inte vara facit”, samt att vi måste vänta 4-5 år innan vi utdelar ansvar för detta totala haveri! Ansvaret som av våra politiker dessutom sägs landa huvudsakligen på befolkningen! Ni har varit naiva igen…

Flerfaldigt utlovad masstestning som uteblivit och därför skylls på regionerna och alla andra än de ansvariga. Äldrevården som helt saknat skyddsutrustning, testning och förmåga att skydda våra äldre som sagts ha varit prioriterade i pandemin, samt har det sagts att vår beredskap varit mycket god, med en sjukvård i världsklass! Våra grannländer och Europa börjar öppna upp för varandra, men inte för Sverige, för de kan inte förstå vår storhet….?

Och framförallt har vi världens fegaste statsminister som gömmer sig bakom inspelade uttalanden och en syndabock till statsepidemiolog. En olycksfågel vår statsminister hoppas kunna hänga (ut) för att blidka mobben, när räkenskapens dag väl kommer.

Se gärna klippet med Henrik Jönssons briljanta analys av Sverigebilden och socialdemokratiskt högmod.

Mats Aberg på Facebook


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “INSÄNDARE. Mats Aberg: Sverigebilden framför allt!

 1. Carl den 12

  Göran, kom tillbaka❗❗❗

  Du behöver inte arbeta heltid, bara du kommer tillbaka.
  Dom två sista sk stadsministrar vi haft den extrema oturen att ha dom senare åren.
  Har endast lett Sverige ur funktion, har inte gjort det dom är och ska vara tillsatta att göra eller var det planerat att Sverige skulle sättas ur spel.

  Calle önskar att Stefaaaaaaaaaan tog och packade ihop sina grejer och lämnade plats, för en riktig ledare som företräder folket och ser ur ett större perspektiv vad som är bra för fler, än bara några få.
  Prioritera ursprungliga svenskar före nya svenskar som går på våra bidragspengar och utöver det försörjer sig på kriminalitet.
  Det är väl det minsta man kan begära, att vi skattebetalare ska få känna oss nöjda och trygga.
  Men, med Stefan och hans sk regering så känns det mycket långt borta, en utopi……………………………………..
  Fredrik och Stefan är och kommer bli ihågkomna, som Sveriges två sämsta sk ledare utav Sverige genom tiderna och det kommer ta lång tid innan vi kan känna igen oss i vårat land, som alltmer går förlorat pga att man inte ställer regeringen till svars och avsätter partiledare och ministrar med dunkla avsikter och mörka mål.

 2. Dan Astrom

  Hela styret av landet ser ut som en kommunistisk diktatur med idioter vid makten…
  Fast det är oxå vad det svenska folket har valt!? Är det inte väljarna som är idioterna?!
  Politikerna ljuger så att en mytoman framstår som en sanningssägare utan att någon reagerar, vad kan det bli av ett sådant land med ett sådant styre och folk?!

Kommentarer är stängda.