Carolin Dahlman: Låt inte SD vinna på walk over

| 31 maj, 2020

Reinfeldt bad svenskarna öppna sina hjärtan.
Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

“Åratal av undvikande, förnekande och föraktande har gett SD en drömsits. Och tyvärr gett Sverige en ohållbar migrationspolitik som genast måste rättas till.

Den migrationspolitiska kommittén fortsätter sitt arbete för att ta fram en ny flyktingpolitik, men partierna står långt ifrån varandra. Frågan är känslig och har varit det under mycket lång tid, vilket tyvärr har fått svåra konsekvenser för integrationen och samhället som helhet.

De traditionella partierna agerade länge oansvarigt i frågan. Liberala politiker som i andra sammanhang värnar om medborgarnas rättigheter gentemot staten, eller röda som kämpat för svenska arbetare, gick plötsligt bananas för att ge rättigheter till asylsökande och nyanlända på andras bekostnad.

Varför? Jo, för att hamna långt från SD.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren i Kristianstadsbladet


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Carolin Dahlman: Låt inte SD vinna på walk over

 1. Carl den 12

  Och all deras kamp mot SD har enbart gynnat partiet.
  Deras besatthet utav att frysa ut ett av dom största partier vi har, som folk har röstat på gör vanligt folk så provocerade att dom lägger sin röst just på SD.
  Att det ska vara så förbaskat känsligt att prata om senare års invandring, positivt och negativt.
  Det medför bara att dessa partier som vägrar se och erkänna problematiken med exempelvis ensamkommandes ovilja till att lära sig språket, utbilda sig och arbeta, istället för vara kriminella springpojkar, spelar över bollen till SD, så dom vinner matchen.

  Calle rösta blankt tills vi får ett riktigt genuint rejält parti, tycker sig se att eran ovilja bara medför att alla dom som sköter sig och arbetar ännu mer än många svenskar gör, får lida för vad dom kriminella gör.
  Det skapar bara ännu mer polarisering och delar befolkningen i två läger och det glöms samtidigt lätt bort, att även invandrare som sköter sig är så trötta på att vi tappat kontrollen för längesedan på vem och vilka som har äkta asylskäl, att dessa röstar SD.

Kommentarer är stängda.