Flertal vuxna män i stort slagsmål i Osby

| 31 maj, 2020

Under lördagseftermiddagen utbröt ett som polisen dömer som stort slagsmål i Osby i norra Skåne. Uppringaren som larmade polisen sade att upp mot tio personer skulle vara involverade i slagsmålet. Enligt polisen så var uppgiften om vart bråket ägde rum lite oklara men när en patrull kom till orten så tog de reda på vart slagsmålet ägt rum. Enligt uppgifter som lämnades på platsen så skulle någon form av glasflaska eller glasburk ha använts av en av de som var med i slagsmålet.

Där är dock inga uppgifter om ifall någon blivit allvarligt skadad. När polisen kom på plats där slagsmålet ägt rum så greps en person. Denna person var ännu på lördagskvällen inte identifierad. Där finns inga uppgifter om att fler personer ska ha gripits efter detta stora slagsmålet i lilla Osby. Polisen har ändå upprättat en anmälan om misshandel där två män är målsägare, en i 20-årsåldern samt en i 35-årsåldern.

Svt


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •