Skottlossning igen i vårt trygga land – ung man hittad skadad

| 31 maj, 2020

Tomhylsor hittade.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Skjutningarna fortsätter som vanligt i konungariket Sverige. Det går snart inte en dag utan att någon blir skjuten. Som denna morsdag då en man i 20-årsåldern blev skjuten strax innan klockan sex i Sollentuna.

Enligt polis som tillkallades så återfanns mannen utomhus med skottskador. Och han fördes med ambulans till sjukhus. Enligt uppgift ska mannen påträffats i ett ”tätbebyggt” område som nu är avspärrat.

Polisen har satt in stora resurser i ärendet. Enligt dem så genomförs nu vittnesförhör och tekniker är på väg till brottsplatsen. Ännu vid sjutiden finns inga uppgifter på mannens skador, men en förundersökning om försök till mord har inletts. Ingen person är ännu gripen eller misstänkt för brottet.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •