Ett öppet, ärligt och förtvivlat brev om det monumentala svek som pågår

Var är svaren på alla de frågor som nu ställs? Vad ska de som sett till att det blivit så här säga till anhöriga som sörjer och saknar sina nära och kära? Ilskan i Sverige borde vara större, mycket större. Hos mig växer den varje dag … och sorgen över insikten att Sverige inte alls längre är det land det en gång var.

Kopierat brev från en person som skrivit detta brev till Lena Hallengren &socialstyrelsen. Diariefört:


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Ett öppet, ärligt och förtvivlat brev om det monumentala svek som pågår

 1. ulf

  Äntligen kommer äkta känslor och bevis fram som speglar det vansinniga hanterandet av männisloliv ,planerad dödshjälp,för våra äldre anhöriga .Hur är det överhuvudtaget möjligt att det tillåtits och planerats ? Vad har sverige blivit,en framtidsmardröm som ingen trodde var möjlig under S styre.
  Glöm aldrig ,aldrig att detta skett och sker med en socialdemokratisk regerings godkännande tillsammans med C,L och Mp !! Hallengren uttalar sig och anser att de hanterat hela pandemin föredömligt.Hon ljuger rakt ut.Lydpartierna till regering är medskyldiga till katastrofen som spelas upp.
  Om inte övriga partier och politiker agerar och driver detta till evighetens ände är Sverige som brevskrivaren anser likvärdigt nazityskland.Ansvariga skall ställas till svars,var och en för sig,och berätta hur de deltagit i förnedringen av våra äldre.
  Löfven och Annie Lööf skall svara på hur man kan sätta in invandrare utan språkkunskap och yrkeskunskap samt övrig oförmåga i äldrevården och enbart betrakta det som en sk integrationsåtgärd…..
  Slutligen kan ju Löfven och Lööf samt övriga politiker som deltar i denna makabra teater tala om för mig vid vilken ålder jag kan förvänta mig en injektion i stället för livräddande sjukvård när jag söker vård ?? 70-85-80 år……eller …….jag vågar inte söka sjukvård längre…………..kan en politikerkår som uppnått flockdumhet någonsin begripa hur vi äldre känner nu,era jäv a ynkryggar till människor.
  Om inte denna utrensning utreds och ansvar utkrävs från berörda ansvariga vågar ingen äldre uppsöka sjukvården ,då är det fritt fram att ta bort oss äldre efter eget tycke i Socialdemokraternas Sverige år 2020.
  Notera att när det blev focus på dödstalen och hanteringen i äldrevården så sjönk antalet döda markant,det talar för sig själv,man blev tvungen att rädda några som annars blivit hjäipta………….på välkänt sätt.

 2. Carl den 12

  Tycker mig se att dessa sk “förtroendevalda” politiker är beredda att göra allt i sin makt för att förhindra en real utredning, pga att det lär blir många tomma kammare uppe på Rosenbad.

  Calle är inte förvånad alls hur dessa politiker inte har kunnat hantera Corona, till skillnad från andra nordiska länder och övriga länder.
  Med, tanke på hur exempelvis Estonia och Sunamin visade klart och tydligt, hur det var ställt med deras undermåliga beredskap.
  Att vårat samhälle ser ut som det gör idag, är ett kvitto bevis svart på vitt, hur vi inte har något som helst styre.
  Inte åt rätt destination?

Kommentarer är stängda.