Ilan Ben Dov, Israels ambassadör i Sverige: Påfallande tyst när Iran vill utplåna Israel

| 2 juni, 2020

Ilan Ben Dov. Foto: Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

“Det är inte utan att jag känner viss oro ifråga om den moraliska kompassen hos dem som i bekväma och ståtliga gemak i Stockholm predikar för Israel om rätt och moral. Det skriver Ilan Ben Dov, Israels ambassadör i Sverige.

Irans ledare, Ayatollah Khamenei, uppmanar ännu en gång till Israels utplånande. Detta är i sig inget nytt – han har redan vid otaliga tillfällen nyttjat en dylik folkmordsretorik. Denna gång överträffar han dock sig själv med referensen till nazisternas ”slutgiltiga lösning”, hämtad direkt från Adolf Hitler.

Den iranske ledaren är naturligtvis väl medveten om att detta begrepp myntades av Hitler som en eufemism för det största folkmordet i mänsklighetens historia – som syftade till att fullständigt utplåna det judiska folket.”

Läs i SvD


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Ilan Ben Dov, Israels ambassadör i Sverige: Påfallande tyst när Iran vill utplåna Israel

 1. Dan Astrom

  Vad kan man vänta av en regering med goda förbindelser till Nazismen i Tyskland på 30 och 40-talet. Att man som idag försöker till “vit-tvätt” av historiska dokument börjar ju krackelera. Sedan denna brun smet av SD blir ju närmast löjeväckande om man ser till SSUs skanderande om utrotning av judar och Israel. Tystnaden och den sanna informationen har börjat läcka trots alla försök att förneka och tystaner de verkliga fakta.
  Regeringen talar med kluven tunga! Ljuga och hemligstämpla är dom bra på. Nästa blir Corona utredningen som får en hemligstämpel, det vågar jag sätta en tia på…
  Sorgligt med bidragen till Hamas och Palestina!!!

Kommentarer är stängda.