Tino Sanandaji: I desperation att skydda Sverigebilden är man villig att lura inte bara sina egna medborgare utan även OECD

Wow. Här måste jag erkänna att jag var naiv, när PISA kom accepterade jag datan och försvarade det med att alla länder exkluderar en del invandrare. Nu uppdagas dock att Sveriges återhämtning ”bygger på sifferbluff”!

”Expressen kan nu avslöja hur en stor mängd utrikesfödda elever felaktigt plockats bort ur PISA-urvalet – och att Sverige därigenom brutit mot OECD:s officiella regelverk. Siffrorna antyder dessutom att även svenskfödda elever med svaga språkkunskaper plockats bort.

Om reglerna hade följts skulle de svenska resultaten ha varit betydligt sämre och Sverige skulle sannolikt ha backat i samtliga tre ämnen jämfört med förra provtillfället”

Rötan är djupt, inte konstigt att de vill tillåta fusk på högskolan när våra politiker själv satt i system att mygla och komma undan med det. Kommer någon ansvarig sanktioneras? I desperation att skydda Sverigebilden är man villig att lura inte bara sina egna medborgare utan även OECD. Detta är ett svek inte minst mot de invandrarbarn vars svaga resultat man sopat under mattan.

Tino Sanandaji på Facebook 


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Tino Sanandaji: I desperation att skydda Sverigebilden är man villig att lura inte bara sina egna medborgare utan även OECD

 1. Dan Astrom

  Kanske dax för Sverige att bara ta med de med bästa resultat så vi kan visa vilken framstående nation vi är! 😉

 2. Anders

  Vi har den regering vi förtjänar .
  Hur djupt kan den sjunka för att behålla makten.

Kommentarer är stängda.