Den gråtande polisen

Jag blir tom på ord. En gråtande polis som kramas efter att en pöbel av aktivister fått ner svenska polisen på knä genom just denna polis.

Jag förundras samtidigt. Det är inte första gången en polis tar ställning för något de i sin yrkesutövning borde hålla sig neutrala till. Tyvärr lär det inte vara den sista.

Svensk polis har förändrats … frågan är om det är till bättre? Jag är inte övertygad om det.

https://www.aftonbladet.se/a/y3WL1r


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Den gråtande polisen

 1. Carl den 12

  Calle undrar var man ska höra av sig om det exempelvis är en polis man har som är den som utsätter en för något brott ❓❓❓
  Den frågan jäckar mig och självklart finns det ett behov utav att vi har alternativ när polismyndighet sviker och inte gör sitt arbete.
  Alla som lever med exempelvis en hotbild, vet hur svårt det är att göra sin röst hörd och få polis att inse allvaret, för att man faktiskt lever?
  Och bor man exempelvis på en liten ort, så har man inte en sportslig chans att polisanmäla då alla känner alla eller är släkt med den man ska anmäla och vägrar se att personen har dåliga sidor.
  Sedan finns det ju polis som tycker att man får skylla sig själv om man umgås med sk fel folk och har på så vis satt sig i den situationen själv?
  Men, det dom glömmer lätt, är att människor kan vara en person i början av en relation, för att sedan bli en helt annan
  Yrkesskadade ska bytas ut och när man inte tar sitt arbete på fullt allvar.
  Då anser jag att det är bättre att dessa går på försörjningsstöd, än saboterar för dom som önskar göra ett gott och riktigt arbete?
  Har själv arbetat på så många arbetsplatser att min CV är smockfull pga av att jag vägrar arbeta med amatörer som förstör, medans jag trivs som bäst att vara med när proffsen arbetar och man faktiskt kan lägga tid på att ha roligt när man är på jobbet.
  PS Det finns inget som värmer mig mer i hjärtat än att se en polis som skrattar?

  RÄTTVISA♥♥♥

Kommentarer är stängda.