Idag skäms jag över svensk polis – Pöbeln och packet har flyttat fram sina positioner för all framtid

| 4 juni, 2020

Mikael Damberg (S), hur i hela friden kan du hylla att en kvinnlig polis går ned på knä hållandes i en skylt med texten: “white silence is violence”? 

Ni sossar uppvisar en sådan olämplighet som politiker att det knappt längre låter sig beskrivas i ord. Varför ska svenska polis dansa efter pölen? Vad har svenska poliser ens med vad som inträffat i USA att göra? 

Det ska inte behöva sägas, ni riksdagssossar ska väl vara utbildade inom det yrke ni innehar, eller? Den kvinnliga polisen frångick sitt uppdrag när hon knäböjde inför en olaglig demonstration. Ja, olaglig eftersom gällande riktlinjer säger att vi under pandemin inte får samlas i grupper som överstiger 50 personer. Men det struntar du i herr Damberg. 

Den kvinnliga polisen tvingar inte bara hela den svenska poliskåren att anamma ett annat lands narrativ, hon visar också fram en poliskår som helt kapitulerat inför sitt uppdrag. Det är inte det minsta modigt. Det är i allra högsta grad olämpligt. Vi som betalar hennes lön gör det för att hon ska utföra sina arbetsuppgifter i alla lägen. Och i dessa ingår inte politiska manifestationer, som visar att hon uppenbart kan vara redo att välja bort att skydda medborgare för att de är vita.

Vi kan tyvärr inte hoppas på att det blir några påföljder, tvärtom. Det visar om inte annat hur du ser på polisens agerande. Det blir kramkalas och floskler från politiker som dig. 

Svensk polis ska vara neutral och upprätthålla ordningen, inte dansa efter pöbelns politiska pipa. Det fanns ett helt samhälle runt omkring som polisen “glömde” bort. Polisen var väl där för att upplösa demonstrationen, inte för att hetsa mot vita och delta i det olagliga. Dessutom utsatte den kvinnliga polisen allmänheten för fara när hon beväpnad kramades med pöbeln. Om någon hade velat, hade de lätt kunnat tagit vapnet.

Idag skäms jag för svensk polis, men allra mest skäms jag över Mikael Damberg. Pöbeln och packet har flyttat fram sina positioner för all framtid. De kommer aldrig backa undan från att ha fått svensk polis ner på nä, och därmed det svenska samhället. Idag slår insikten till om att vi inte längre har en poliskår som skyddar allmänheten mot övergrepp på allmän plats. De lierar sig istället med pöbeln, våldsverkare/kriminella.

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: