Ilan Sadé, partiledare i Medborgerlig Samling om gårdagens demonstration i Stockholm

Medborgerlig Samlings partiledare Ilan Sadé om gårdagens demonstration som urartade till att demonstranter skrek “Fuck the police” och skyltar med ”ACAB” – All Cops Are Bastards (Alla snutar är svin) – hölls upp.

På bilden syns en svensk polis knäböja inför demonstranterna som en gest av att “avsäga sig sina vita privilegier”, hålla upp en skylt om att “vit tysthet är våld” och höll upp sin knutna näve som är en gest från Black Power-eran i USA.

Medborgerlig Samling är ett parti som arbetar mot extremism. Mot rasism. Oskäligt polisvåld ursäktas inte. Men Sverige är varken en polisstat, en rasistisk nation eller ett land där svenska poliser ska uttrycka ovan märkliga politisering.

Vi ser en människas karaktär som överstående hudfärg. Precis som strofen i Martin Luther King Jrs berömda tal noterar. Att be om ursäkt för sin hudfärg, hata någon för dennes hudfärg eller låtsas som att Sverige är USA är inget som vi sysslar med. Sverige har gett människor skydd genom asyl. Ingen har kommit hit genom slaveri.

Lagen, under rådande pandemi, ska upprätthållas. Mer än 4500 svenskar har dött av viruset – varav många av den kvävning som Covid-19 ger.

En viss sans och balans i tankarna är på sin plats.

Medborgerlig Samling, på Facebook


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Ilan Sadé, partiledare i Medborgerlig Samling om gårdagens demonstration i Stockholm

 1. Carl den 12

  Detta kommunist Sverige, säger jag bara.
  Är det något parti man ska utesluta, så är det just V som har alltför stor makt i media mm.
  Särskilt smarta är dom inte, då dom kacklar om allas lika värde, vilket är tomma ord.
  Rasism innefattar alla sk raser och kön, lär er det någon jäkla gång❗❗❗
  Som kritvit (genomskinlig) kvinna blir jag var och varannan vecka diskriminerad på vägen till mitt arbete utav män som varken kan prata svenska eller engelska.
  Det är ett extremt känsligt ämne att diskutera med en VPK, för då lägger dom skulden på mig, att det är just jag som är rasist?
  Dom saknar också förstånd och empati att inse, att män som varken kan prata svenska eller engelska, är endast ute efter sexuell kontakt, då dom inte ger sig när jag försöker prata mig ur situationen på svenska som första alternativet och sedan andra alternativet engelska.
  Vet dessa inte om att dom befinner sig i Sverige och att nästan alla vita kvinnor i detta land behärskar konsten att prata just svenska och även engelska ?
  Dessa utländska män ni V och PK går i försvar jämt och ständigt, har inget intresse utav mig som person.
  Ni tycker också att dom har sin fulla rätt att sinka mig när jag bara önskar ta mig till mitt arbete hel, ren och helst i tid.
  Eller är det jag som ska behöva lära mig en massa extra språk, så jag kan förklara för exempelvis nysvenska män att jag har faktiskt inte tid och lust att bli stoppad och kladdad på❓❓❓
  Ett tips till er VPK:are, snacka(skrik)mindre och visa att ni står upp för det ni säger och att ni inte gör skillnad på folk och folk.
  Så kan ni få med er fler folk i er sekt, istället för att skrämma slag på gott folk?

  Calle är född på 70-talet och dom mest hatiska människor jag mött i mitt liv är V och då tillhör jag den typen av person som i hela mitt liv umgåtts med alla typer utav människor och rört mig i olika subkulturer från A-Ö i alla olika samhällsklasser och yrkesgrupper.
  PS Det här är min personliga erfarenhet och reflektioner utav kommunister jag mött i mitt liv på utbildningar, på arbeten, på resor, fest och uteliv, politiskt och även privat.

Kommentarer är stängda.