Lotta Högrelius: Liken kommer om ett par veckor då dessa tusental demonstranter orsakat smittspridning och de borde få ta ansvar för det

| 4 juni, 2020

Ja idag skäms man. Polis som har så dåligt omdöme att hon på betald arbetstid och i uniform deltar i gatuprotester borde få fler att höja på ögonbrynet.

Betalar vi skatt för att blonda små poliser ska gråta med en skylt på arbetstid mitt i coronatider? Håll avstånd och max 50 personer har helt försvunnit ur denna polis lilla huvud. Frågan är… Hur rekryterar polisen egentligen? Borde hon inte blivit förskollärare istället? Göra skyltar och kramas och kanske sjunga lite.

Polisen framstår ännu en gång som veka idioter. Det finns säkert bra poliser någonstans i Sverige men var sjutton är de? Gång på gång ser vi dem nu galoppera på käpphästar med barnen på torget, stå passiva när gäng hotar och attackerar enskilda individer för de vill inte provocera och nu en liten blond tofs som gråter med en skylt. Vi såg i reportaget om Rimfrost i tv hur polisen stod och hängde med ett gäng “ungdomar” som helt utan konsekvens talade både föraktfullt och nedlåtande om polisen och polismännen i bild bara log. Hur tror de att de någonsin kommer få respekt av någon med denna taktik? Patetiskt!

Vem känner att de kan lita på polisens skydd om det stormar och du utsätts för våld eller hot?

Varje dag slås man av hur Sverige förfallit och hur folk är totalt utan tankar på konsekvenser av sina handlingar. Demonstrationen på Sergelstorg igår var ingen yttring av sympati för ett offer för polisbrutalitet i USA utan en uppvisning av EGOT som ständigt växer sig starkare i Sverige. De skulle ut och protestera men satte sig själva och sin vilja före folkets väl dvs de ökar risken för smittspridning, sjukdom och död för de sätter sina behov före hänsyn för andra och andras liv!

Grunden till denna beklagligt utveckling ligger i det svenska skolsystemet som fullständigt misslyckats. Kunskapsnivån är ofta dålig och man har inte lyckats förmedla mänskliga kvaliteter som omtanke, hänsyn och respekt. Ett historielöst och moraliskt korrupt folk formas i den själlösa svenska ideologiska skolan där socialismens ideal och Sveriges storhet präglas in från unga år. En unken ful version av nationalism där vi ständig fått höra hur mycket bättre Sverige är inom de flesta områden och som vi mästrande ska lära världen. Det senaste är den svenska coronastrategin som är vida bättre än andra länders strategier för de har inte förstått. De har blivit lurade att tro på lock down och munskydd medan vi i Sverige vetat bättre och kört ett eget race. Så otroligt uppblåst.

Därför har vi nu demonstranter på Stockholms gator som trotsar de rekommendationer vi har pga smittspridning. De har varit duktiga svenskar och lärt sig att vi är en moralisk stormakt och vi kliver över lik för att bevisa det. Liken kommer om ett par veckor då dessa tusental demonstranter orsakat smittspridning och de borde få ta ansvar för det. Dråp genom oaktsamhet.

Lotta Högrelius


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Lotta Högrelius: Liken kommer om ett par veckor då dessa tusental demonstranter orsakat smittspridning och de borde få ta ansvar för det

  1. Anders Ekman

    Fantastiskt bra skildrat. Tack !

Kommentarer är stängda.