SVT Agenda fortsätter med fake-diagram

SVT:s fake-diagram, där den nedersta stapeln visar hur lång den vita stapeln egentligen borde vara.

“Den översta gula stapeln visar på att 12 dog av av skjutvapen mellan juli och november 2019 innan ”Operation Rimfrost”. Och den nedre vita stapeln med 25 döda ska enligt SVT motsvara dödsskjutningar under ”Operation Rimfrost”.

Den vita stapeln bör var minst dubbelt så lång som den gula stapeln och lite till för att diagrammet ska visas på ett grafiskt korrekt sätt. SVT framställer det alltså som att operationen varit mer lyckad än den de facto varit.”

Isabelle Eriksson

Läs på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “SVT Agenda fortsätter med fake-diagram

  1. ulf

    Ja vad annat kan man vänta sig av denna vänstervridna propaganda kanal ………tur är väl att de allra flesta normalbegåvade har genomskådat cirkusen och lämnat den åt sitt öde.Det blir mer o mer komiskt hur otroligt oseriöst ett nyhetsprogram kan bli……….man litar inte på en enda sk nyhet eller diagram,allt är helt vänstervinklat.Otidsenlig proaganda ,enbart löjeväckande.??

Kommentarer är stängda.