Varför riskerar polisen liv och en redan hårt belastad sjukvård?

| 4 juni, 2020

Svaret på polisvåld i USA ska det vara anarki i Sverige? Den som deltog i gårdagens demonstration hånade svensk sjukvård. Är någon ens medveten om den kamp de utför varje dag i veckan? Hur deras semester står på spel tacka vare oansvariga medborgare och politiker som Mikael Damberg (S) som hyllar poliser som går ned på knä inför en pöbel.

De demonstranter som attackerade ordningsmakten och polis hånar allt vad demokrati heter.

JAG vill inte ha poliser som deltar i politiska manifestationer i tjänst. JAG vill inte ha poliser som inte förstår sin yrkesroll. JAG vill inte ha politiker som hyllar poliser som deltar i politiska manifestationer. JAG vill ha poliser som när de tar på sig uniformen ikläder sig rollen av neutrala försvarare av den lag och ordning vi beslutat ska gälla i vårt land. JAG vill ha poliser som upprätthåller ställda riktlinjer för att rädda liv och svensk sjukvård från kollaps. PUNKT!

JAG vill att polisen svarar på varför de inte upprätthåll de riktlinjer de är ålagda att upprätthålla. Varför man valde att göra ett avsteg från att se till att Coronaviruset inte sprids ytterligare. Varför man riskerar liv och en redan hårt belastad sjukvård.

Polisen hemsida om Corona


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp