Den sluge räven Stefan Löfven

| 5 juni, 2020

Stefan Löfvens löfte om att tillsätta en Coronkommission är alltså villkorat. Kommissionen får inte redovisa sitt arbete förrän efter valet!? Socialdemokrater visar återigen sin rätta färger, DDR-despoter som de är.

Ska de få komma undan med det här? Nej! Det är helt oacceptabelt att kommissionens utredning inte ska redovisas förrän efter valet. Det får helt enkelt inte hända att man ännu en gång sopar sina misslyckanden under mattan. Vi har sett det hända förut och då liksom nu, är en ofullständig utredning eller ett undanträngt resultat förödande för framtiden.

Stefan Löfven och S har uppenbart inte ett uns av skam i kroppen. Om inte opposition tar varje möjlighet att hantera detta som sista (S)piken i kistan står det bortom tvivel att vi inte har någon opposition värd namnet.

Vi vet ju varför Stefan Löfven villkorat sitt löfte. Han vill i akt och mening hålla undan sanning: Kommer sanningen fram kommer han och hans gelikar förlora makten men också avkrävas ansvar.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: