BITTE ASSARMO: Polisens undfallenhet ett hån mot de äldre

| 6 juni, 2020

“Det är en sak att ett gäng yrkesaktivister och ungdomar är egoistiska och hänsynslösa nog att strunta i reglerna och ökar risken för smittspridning av ett dödligt virus. Att polisen gör det är etter värre – och särskilt respektlöst är det mot våra äldre.

I detta läge gav polisen tillstånd till en demonstration som de redan på förhand insåg skulle bestå av betydligt fler än de gällande 50. Tusentals människor tilläts alltså bryta mot reglerna – och teoretiskt sett sprida ett dödligt virus – för att ge sig ut på gatorna och demonstrera för George Floyd, som dödades av amerikansk polis.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •