RICHARD SÖRMAN: Vill du starta en svensk friskola? Hör av dig till Det Goda Samhället

“IDÉ OCH KULTUR Vill du starta en svensk friskola med nationalistisk och konservativ profil? Hör av dig mig, Richard Sörman, via mejl så förmedlar jag kontakt mellan dig och andra som går i samma tankar. Den svenska högern måste börja agera och inte bara reagera. Det duger inte att stå bredvid och skälla. Nya institutioner behöver skapas som alternativ till dem som vänstern har tagit över. Det Goda Samhället presenterar här några möjliga formuleringar ur ett framtida visionsdokument för en svensk friskola.

Finns det någon friskola i Sverige med nationalistisk och konservativ profil? Jag tror inte det. Behöver vi en sådan? Ja det gör vi.”

Läs mer i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

1 En tanke på “RICHARD SÖRMAN: Vill du starta en svensk friskola? Hör av dig till Det Goda Samhället

 1. Carl den 12

  Självklart behövs det👍
  Barn ska få chans till en mer nyanserad och fritänkande skolgång där inga pedagoger påverkar barnen, att det är fel att värna om sitt lands historia, kultur och traditioner.
  En friare skola att få söka sina rötter för att barn inte ska bli rotlösa som i dag.
  Vi kan inte fortsätta ha en massa sk pedagoger som är så PK att dom ej tar tag i problem med exempelvis mobbning pga att det är ju synd om den som mobbar, med motiveringen, att en mobbare skulle ju inte mobba om den mådde bra.
  Och så har man svikit den utsatta genom att okeja mobbningen som pedagoger gärna gör på kommunala skolor för att slippa undan ansvar att ta tag i situationen.
  Konflikter och mobbning bland lärare är inte ovanligt, då dessa är oförmögna att guida barn och sätter alltid sin läroplan före, oavsett om barn far illa både fysiskt och psykiskt varje dag i skolan💔
  När det finns lösningar på att få stopp, så inte barns första relationer i samhället till nya vuxna och nya barn sätter spår av svek ifrån sin omgivning i ett tidigt stadie i livet.
  Och glöm aldrig av dom introverta barnen, där misslyckas den kommunala skolan helt och hållet💔

  Calle har själv gått på en skola då som vuxen, där mer än hälften av lärarna var V-orienterade och dom som inte hade överensstämmande åsikter gjorde bäst i att vara tyst och när exempelvis rasism diskuterades, så var det bara riktad åt det vanliga klassiska hållet, vit mot svart och kunde aldrig vara tvärtom, vilket verkligen är grogrunden för ökad rasism och orättvisa utav att vita inte kan bli diskriminerade🤔
  Att vara moderat och nationalist var det samma som främlingsfientlig💔

Kommentarer är stängda.