25-årig man knivhuggen i Västerås

| 7 juni, 2020

Vid ett-tiden under natten till söndagen kommer en man i 25-årsåldern in till sjukhuset i Västerås med skador efter knivhugg. Enligt uppgift ska 25-åringen fått hjälp dit av kompisar. Hur allvarligt mannen är skadad är för närvarande okänt. Polisen är på plats på sjukhuset och de ska enligt Andreas Örth vid polisen ha talat med mannen ett kort tag innan sjukvården tog hand om honom. Enligt polisen är det ännu oklart var brottsplatsen ska ha varit, men de har trots detta inlett förhör och säkrat spår. De har också startat en förundersökning där brottsrubriceringen är försök till mord.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/man-knivhuggen-i-vasteras-1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *