BITTE ASSARMO: Varför blir inte fler äldre rasande på pöbelväldets respektlöshet?

“Människor som tillhör en äldre generation, som har betalt skatt hela sitt vuxna liv och som idag tvingas ta det största ansvaret för coronapandemin, men som likväl inte tycks vara det minsta upprörda över det som sker på Sveriges gator och torg just nu.

Jo, det finns tyvärr. Och de är fler än man skulle önska. Äldre människor, som är så vana vid att själva visa respekt för omgivningen att de inte längre känner igen respektlöshet och inte ens ser när de själva blir behandlade som skit.”

Bitter Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “BITTE ASSARMO: Varför blir inte fler äldre rasande på pöbelväldets respektlöshet?

  1. Anki Norman

    Tack Bitte. Det har jag funderat över länge. Hur kan människor bara blunda? Jag förstår inte. Min far som var gammal sosse ut i fingerspetsarna skulle vända sig i sin grav hundra gånger om. Det här var nog aldrig något han kunnat föreställa sig. Jag försöker upplysa mig själv varje dag och jag vet att jag aldrig någonsin skulle rösta på sossarna idag. Jag skäms över hur de behandlar folk.

  2. Ammi

    Jag är rasande och kommer att bli så till dess att SD tar över! Tyvärr är jag rädd att innevarande regering fortsätter efter valet 2022. SVERIGE är slut!!

Kommentarer är stängda.